Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 22 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 22 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Παίρνετε κάποια καλά νέα σήμερα με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία, ή μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και σε συζητήσεις και συμφωνίες. Θετική μέρα επίσης για εξετάσεις και μαθήματα. Μια επικοινωνιακή μέρα, με διάφορες επαφές, και με ευκαιρίες για βόλτες, ίσως και κάποιο ταξιδάκι. Προσέξτε κάποια ψέματα.

Ταύρος

Καλή μέρα για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας, με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία να βελτιώνει τα έσοδα και να φέρνει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο. Ωραίες αγορές επίσης. Θετικές εξελίξεις και σε θέματα υγείας και διατροφής. Προσέξτε όμως κάποιες οικονομικές “διαρροές” ή εξαπατήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις με φίλους.

Δίδυμοι

Τυχερή μέρα, με το τρίγωνο Σελήνης-Δία να φέρνει επιτυχίες προσωπικές, επίτευξη στόχων, αλλά και θετικές εξελίξεις στα ερωτικά ή σε θέματα παιδιών. Ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι πρωτοβουλίες. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ένα αίσθημα σύγχυσης, και ορισμένα ψέματα ή αυταπάτες, αλλά και μπερδέματα ή εξαπατήσεις και υποσχέσεις στα επαγγελματικά.

Καρκίνος

Κάποιοι κόποι σας φαίνεται να δίνουν καρπούς σήμερα με τη θετική όψη Σελήνης-Δία, μια επιρροή που επίσης ευεργετεί κι απελευθερώνει την ψυχολογία σας, ενώ ευνοεί και θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποιες αυταπάτες ή παρασκήνια, όπως και ορισμένα μπερδέματα σε ταξίδια, σπουδές και θέματα νομικά.

 

Λέων

Ευχάριστα νέα είναι πιθανό να πάρετε σήμερα με τη θετική όψη Σελήνης-Δία, ενώ υπάρχουν καλές εξελίξεις σε συζητήσεις, συμφωνίες και σχέδια. Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς είναι ευεργετική επιρροή. Καλή μέρα για δικτύωση. Προσέξτε όμως και κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους ή μέσα σε ομάδες, όπως και υποσχέσεις, μπερδέματα ή εξαπατήσεις σε θέματα οικονομικά.

Παρθένος

Εύνοια στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας φέρνει σήμερα η τυχερή όψη Σελήνης-Δία, με πιθανές επιτυχίες, ανοίγματα, ευχάριστες εξελίξεις και βελτίωση στα έσοδα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποια ψέματα και παρεξηγήσεις, κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στον επαγγελματικό χώρο ή από άτομα εξουσίας. Προσοχή επίσης στην υπνηλία και τη θολούρα.

Ζυγός

Άμεσα σας ευεργετεί σήμερα το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία, το οποίο φέρνει επίτευξη στόχων κι ευτυχείς εξελίξεις σε θέματα προσωπικά, σπουδών, ταξιδιών, νομικών, ενώ ευνοεί τα ανοίγματα και τα ξεκινήματα. Ανεβάζει δε την αισιοδοξία και τη διάθεση. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ορισμένα μπερδέματα στα παραπάνω θέματα αλλά και στο χώρο δουλειάς.

Σκορπιός

Κάτι φαίνεται να κλείνει με επιτυχία σήμερα με τη τυχερή όψη Σελήνης-Δία, κι έτσι η ψυχολογία σας απελευθερώνεται. Ψυχική ανάταση, καλλιτεχνική έμπνευση. Μια όψη που ευνοεί θέματα οικονομικά, κυρίως δανείων, χορηγιών, επενδύσεων, διατροφής, κληρονομικών, συντάξεων κλπ. Ωστόσο ταυτόχρονα προσέξτε κάποιες υποσχέσεις ή εξαπατήσεις στα παραπάνω, αλλά και στα ερωτικά.

Τοξότης

Ωραία για την κοινωνική σας ζωή σήμερα η τυχερή όψη Σελήνης-Δία, η οποία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και σχέδια. Ευνοεί ιδιαίτερα τη δικτύωση. Το μέλλον δείχνει αισιόδοξο. Ταυτόχρονα ωστόσο προσέξτε τη θολούρα, τις εξαπατήσεις στους παραπάνω τομείς, αλλά και την υπνηλία, τις τάσεις φυγής και τις αυταπάτες.

Αιγόκερως

Ευνοεί τα επαγγελματικά σας αλλά και την κοινωνική σας ανάδειξη σήμερα η θετική όψη Σελήνης-Δία, κι έχετε επιτυχίες, καλές ειδήσεις κι ανοίγματα, ενώ άτομα εξουσίας σάς ευεργετούν. Ταυτόχρονα όμως προσέξτε ορισμένα μπερδέματα ή εξαπατήσεις στο χώρο εργασίας αλλά και σε ζητήματα υγείας, ενώ θα πρέπει να φανείτε επιφυλακτικοί με υποσχέσεις.

Υδροχόος

Μια τυχερή μέρα για το ζώδιό σας, λόγω της θετικής όψης Σελήνης-Δία, η οποία ανοίγει με κάποιο τρόπο τη ζωή σας, ενώ φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά, σε θέματα επιχειρηματικά, δημιουργικά, παιδιών, σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Ταυτόχρονα ωστόσο προσέξτε κάποιες εξαπατήσεις, μπερδέματα ή υποσχέσεις στα οικονομικά, όπως και στα αισθηματικά.

Ιχθύες

Η θετική γωνία Σελήνης-Δία σήμερα προσφέρει εύνοια σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών – λαμβάνετε μια ενίσχυση από τρίτους, ενώ η οικογένειά σας δρα ευεργετικά. Ωστόσο ταυτόχρονα προσέξτε και κάποια μπερδέματα με τους δικούς σας ή σε θέματα ακινήτων, αλλά και γενικά τα ψέματα, τις αυταπάτες και τη σύγχυση.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being