Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 20 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 20 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Ήρεμη η σημερινή μέρα, οι ρυθμοί επιβραδύνουν, καθώς η Σελήνη διατρέχει το αργό ζώδιο του Ταύρου, κι έτσι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη ζωή, τις αισθήσεις, το καλό φαγητό αλλά και τη φύση, ειδικά το βράδυ με τη γλυκιά σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης. Καλή μέρα για αγορές, ενώ τα οικονομικά ευνοούνται.

Ταύρος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την επιδίωξη των θέλω σας. Καλή μέρα για ξεκινήματα, πρωτοβουλίες, αποφάσεις. Το βράδυ, η Σελήνη συναντά την ευμενή Αφροδίτη και κάνει το κλίμα πολύ γλυκό - ιδανική βραδιά για ερωτικά ραντεβού αλλά και για ό,τι καλλιτεχνικό.

Δίδυμοι

Θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να ξεφύγετε σήμερα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για περισσότερο ύπνο, χαλάρωση και απομόνωση. Η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και κάνετε κάποιους απολογισμούς ή κλείνετε κύκλους. Το βράδυ, η ευμενής σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης ανακουφίζει την ψυχολογία σας. Ευνοείται ό,τι καλλιτεχνικό, φιλανθρωπικό και πνευματικό.

Καρκίνος

Ωραία μέρα για να δείτε φίλους και γνωστούς σήμερα, ειδικά το βράδυ, με τη γλυκιά σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης να δημιουργεί αρμονικό και όμορφο κλίμα – ιδανική βραδιά για παρακολούθηση καλλιτεχνικών δρωμένων με τις παρέες σας. Πιθανά φλερτ απ’ το διαδίκτυο. Ενασχόληση με ομάδες και συλλόγους. Κάνετε κάποια σχέδια για το μέλλον.

Λέων

Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ μπορεί να έχετε συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Στείλτε βιογραφικά, προωθήστε τον εαυτό σας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις, ειδικά το βράδυ, με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης να βελτιώνει πολύ το δημόσιο προφίλ σας. Οργανώνετε καλύτερα τη ζωή σας.

Παρθένος

Άνετη κι αισιόδοξη η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Καλή μέρα για μελέτη, συγγραφή, διδασκαλία. Έμφαση δίνει η Σελήνη κυρίως σε θέματα σπουδών, νομικών αλλά και ταξιδιών. Το βράδυ, η γλυκιά σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης προσφέρει ωραίες στιγμές απόλαυσης, ενώ δεν λείπουν τα φλερτ. Καλή μέρα για εκδρομές κι ωραίες περιπέτειες.

Ζυγός

Εσωστρεφής αλλά και ξεκούραστη η σημερινή μέρα. Έμφαση δίνει η Σελήνη κυρίως σε ζητήματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, ασφαλειών κλπ, αλλά και στην εσωτερική σας αναζήτηση – ευνοείται η ψυχανάλυση και η έρευνα. Το βράδυ, η ευμενής σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης μαλακώνει την ψυχολογία σας, ενώ προσφέρει όμορφες ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

Σκορπιός

Κοινωνική και αρμονική η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ εστιάζεστε περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Το βράδυ ειδικά, με την όμορφη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης, είναι ιδανικό για ρομαντικά ραντεβού, ενώ δεν αποκλείονται φλερτ, αλλά και ωραίες στιγμές με τους “κολλητούς” σας. Ευνοούνται οι συμβιβασμοί.

Τοξότης

Δουλειά και χαρά σήμερα, σε μια μέρα παραγωγική, στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό και σε θέματα καθημερινά. Καλή μέρα για καθαριότητα, ράψιμο κλπ. Έμφαση και σε θέματα υγείας και διατροφής. Ακόμα, θα εστιαστείτε περισσότερο στα κατοικίδια. Το βράδυ ειδικά ευνοούνται όλα τα παραπάνω.

Αιγόκερως

Ιδανική μέρα για ερωτικά ραντεβού σήμερα, ειδικά το βράδυ που η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης θα ομορφαίνει πολύ το κλίμα, ενώ θα έχετε κι ευκαιρίες για φλερτ – μην κάτσετε μέσα. Αυξημένη δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση και λάμψη. Ευκαιρίες για παιχνίδι. Έμφαση σε θέματα παιδιών, ενώ οι σχέσεις σας μαζί τους βελτιώνονται. Εύνοια σε επιχειρηματικά project.

Υδροχόος

Στο σπίτι, στην οικογένεια και σε θέματα ακινήτων κυρίως δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, μια καλή μέρα για να κάτσετε με τους δικούς σας, ή για να καλέσετε φίλους για φαγητό, ειδικά το βράδυ, που η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης ομορφαίνει ιδιαίτερα το κλίμα. Βιώνετε και μια ψυχολογική ανακούφιση. Καλή μέρα για αγορά ειδών σπιτιού.

Ιχθύες

Καλή μέρα για βόλτες και ταξιδάκια σήμερα, ενώ το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης φέρνει όμορφες συναντήσεις αλλά και ωραία μηνύματα και τηλέφωνα. Στείλτε κι εσείς μηνύματα σε ανθρώπους με τους οποίους θέλετε να επικοινωνήσετε. Έμφαση σήμερα και σε μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Βελτίωση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being