Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 19 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 19 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής. Το πρωί, η θετική της όψη με τον Κρόνο είναι εποικοδομητική και τακτοποιείτε εύκολα διάφορες δουλειές, ενώ οργανώνεστε και καλύτερα. Θα υπάρχει ένταση βέβαια σήμερα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού να σας κρατά σε εγρήγορση, πιθανόν και με κάποια απρόοπτα.

Ταύρος

Καθώς η Σελήνη σήμερα θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα που θα κλείσετε διάφορα θέματα ή κύκλους, σε πρακτικό ή ψυχολογική επίπεδο, ενώ το πρωί ειδικά γίνεται εύκολα κάτι τέτοιο. Αυξημένη ανάγκη για απομόνωση, επαφή με την τέχνη, τη φύση και τη θάλασσα, αλλά και για περισσότερο ύπνο.

Δίδυμοι

Έμφαση στις φιλίες δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με ευκαιρίες να δείτε τις παρέες σας αλλά και να δικτυωθείτε, να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και στο διαδίκτυο και τα social media. Η μέρα ξεκινά με εποικοδομητικές κινήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, σχέδια. Αναμένονται και κάποιες έκτακτες αλλαγές σχεδίων σήμερα.

Καρκίνος

Στα επαγγελματικά σας κυρίως εστιάζει την προσοχή σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί με τη θετική της όψη με τον Κρόνο είστε αποτελεσματικοί κι εποικοδομητικοί, κι έχετε κάποιες επιτυχίες. Θα είναι βέβαια μια νευρική μέρα συνολικά, με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού να φέρνει κάποια απρόοπτα και αλλαγές. Έμφαση επίσης στην κοινωνική σας ανάδειξη.

Λέων

Αισιόδοξη η σημερινή μέρα, ενώ ξεκινά εποικοδομητικά, με τη θετική όψη Σελήνης-Κρόνου το πρωί να σας βοηθά να επιτύχετε σε θέματα επιχειρηματικά, παιδιών, σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Διδασκαλία, μελέτη, συγγραφή. Δεν λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις στα παραπάνω. Μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Αυξημένη επινοητικότητα επίσης κι εμπνεύσεις.

Παρθένος

Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί θα μπορέσετε εύκολα κι αποτελεσματικά να τακτοποιήσετε θέματα δανείων, εφορίας, κληρονομικών, ρυθμίσεων, επενδύσεων, χορηγιών ή άλλα, όπως επίσης και ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Επίσης σήμερα θα έχετε περισσότερη ψυχολογική διαύγεια και κατανόηση, ενώ ξεμπλοκάρετε από κολλήματα.

Ζυγός

Κοινωνική μέρα, ίσως έχετε και κάποιες απρόσμενες συναντήσεις, ενώ το πρωί γίνονται εποικοδομητικά βήματα σε συζητήσεις, συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες. Καλά πάνε επίσης θέματα εξετάσεων, μαθημάτων, διαβάσματος. Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού δημιουργεί υπερδιέγερση, οι άλλοι περισσότερο είναι αυτοί που σας κρατούν σε εγρήγορση, αλλά δεν λείπουν οι ευχάριστες εκπλήξεις.

Σκορπιός

Μια παραγωγική μέρα για το ζώδιό σας, θα “βγάλετε” αρκετές δουλειές, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Κρόνου το πρωί είναι εποικοδομητική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, όπως και για θέματα υγείας. Υπάρχει μια έμφαση σε θέματα υγείας και διατροφής σήμερα. Δεν λείπουν ξαφνικές αλλαγές και απρόοπτα στα παραπάνω.

Τοξότης

Ευχάριστη και πιο ανέμελη η σημερινή μέρα, θα δώσει την ευκαιρία να παίξετε, να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, ενώ δεν λείπουν οι ερωτικές εκπλήξεις. Η θετική όψη Σελήνης-Κρόνου το πρωί σας βοηθά να πετύχετε κάποιους στόχους, να γίνετε πιο δημιουργικοί και να βιώσετε μεγαλύτερη αναγνώριση και χαρά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα εστιάζει την προσοχή σας κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων, όπου υπάρχουν διάφορες εξελίξεις αλλά και απρόοπτα. Το πρωί βοηθιούνται τα παραπάνω θέματα, όπως και το κλείσιμο ορισμένων κύκλων και ζητημάτων. Αναμένεται μια κυκλοθυμία σήμερα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού να σας κρατά σε υπερδιέγερση.

Υδροχόος

Επικοινωνιακή, ζωηρή και κινητική μέρα, με πολλές επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις. Έχετε επίσης πολλές ιδέες. Ενασχόληση με μαθήματα, γράψιμο, διάβασμα, εξετάσεις. Το πρωί γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις σε συζητήσεις, συμφωνίες και σχέδια. Δεν λείπουν ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού, και απρόοπτα ή αλλαγές σε μετακινήσεις κι επικοινωνία.

Ιχθύες

Περισσότερο με τον οικονομικό σας τομέα θ’ ασχοληθείτε σήμερα, όπως με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές, ψώνια και άλλες συναλλαγές. Το πρωί, η θετική όψη Σελήνης-Κρόνου είναι εποικοδομητική τόσο για τα οικονομικά σας, όσο και για τα επαγγελματικά. Δεν λείπουν έκτακτα έξοδα. Επίσης θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή και τις αισθήσεις.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being