Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΗΓΑΜΕ CATAMARAN, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ SUMMER PARTY ΜΕ LIVE ΤΩΝ ALCATRASH, DECKS ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΥΤΑ ΜΠΙΚΙΝΙ

ΠΗΓΑΜΕ CATAMARAN, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ SUMMER PARTY...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σαν ναυαγοί σαν Ροβινσώνες

«Ξεσαλωτική» αφετηρία για τη νέα party season το περασμένο Σάββατο για το αγαπημένο beach bar Catamaran της Παναγοπούλας. To κατάλευκο στέκι με το αδιαμφισβήτητο σκηνικό διακοπών μέσα σε λεμονιές, πεύκα και την χαρακτηριστική εξέδρα στην παραλία του, γέμισε κόσμο για το πρώτο live με το τοπικό γκρουπ Alcatrash αλλά και το γνώριμο «ξεσηκωτικό» ρεπερτόριο του δημοφιλούς dj Νίκου Μοσχοβάκη. Απαντες με χαλαρή θαλασσινή περιβολή χορέψαμε, γελάσαμε και ήπιαμε απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα και το γενικότερο mood καλοκαιρινής «φυγής»…

Οι Alcatrash είπαν με το δικό τους τρόπο όλη την παλιά ελληνική ποπ ξεκινώντας με Σάκη Ρουβά και περνώντας σε Νίνο, Ρακιντζή, Μπίγαλη, Βαλάντη, Βίσση και Ελπίδα! Με λόγια «Όλα καλά», «Αντεξα», «Σαν ναυαγοί σαν Ροβινσώνες», «Ο τελευταίος χορός» κλπ   συν  κάποια δικά τους τραγούδια. Αμεσοι και φιλικοί με τον κόσμο, έκαναν πλάκα μεταξύ τους ώστε να δημιουργείται κλίμα μιας ενιαίας παρέας. Τριγύρω κυρίως νεαρές ηλικίες με πολλά «θεαματικά» μπικίνι, αλλά και πρόσωπα που βλέπουμε χρόνια στην πατρινή διασκέδαση και ήρθαν ειδικά για τον οικοδεσπότη του Catamaran, Βασίλη Λάγαρη.

(Kι ακόμα: Πετύχαμε εν δράσει το Θάνο Τσέρη, εντοπίσαμε σωσία του David Gandy, ανανεώσαμε το ραντεβού για την άλλη Κυριακή 25/6 για το πάρτι του Golden Tennis)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View