Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ολοκληρώνεται η έκθεση της Ειρήνης Μπράττη με μουσική και εργαστήρι για παιδιά

Πάτρα: Ολοκληρώνεται η έκθεση της Ειρήνη...

Τέσσερις μαθητές της Ε. Μπράττη θα δώσουν μια “μουσική νότα” την Παρασκευή 16/6 στις 21.00

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η έκθεση ζωγραφικής «μικρή αναδρομική» της εικαστικής δημιουργού Ειρήνης Μπράττη στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα και με την ευκαιρία αυτή, τέσσερις νέοι άνθρωποι, μαθητές και φίλοι της, θα δώσουν μια “μουσική νότα” την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στον χώρο της έκθεσης και στον κήπο του Πολύεδρου.

Συμμετέχουν οι: Αγγελίνα Καλαφάτη (φωνή), Μιχάλης Παπαδημητρόπουλος (κιθάρα), Αριστοτέλης Σταμόπουλος (βιολί), Xαράλαμπος Σταμόπουλος (κρουστά).

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, μία αφορμή για να συγκεντρωθούν εκ νέου φιλότεχνοι, φίλοι και γνωστοί και να χαρούν αντιπροσωπευτικά έργα της Ειρήνης Μπράττη από την πολύχρονη πορεία της.

Τέλος το Σάββατο 17/6/2017 στις 11 το πρωί με 12:30 το μεσημέρι, στις εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά που διοργανώνει το Πολύεδρο, στο εικαστικό εργαστήρι με τη ζωγράφο Ειρήνη Μπράττη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν με μεικτές τεχνικές. Θα προηγηθεί ξενάγηση και συζήτηση με τα παιδιά, από τη ζωγράφο στο χώρο της έκθεσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture