Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκίνησε το 7ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, στον κήπο της Πειραιώς 260

Ξεκίνησε το 7ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματο...

Mε την «Παρέα των Λύκων» του Νιλ Τζόρνταν

Το 7ο Athens Open Air Film Festival ξεκίνησε τις προβολές του την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, με την «Παρέα των Λύκων» του Νιλ Τζόρνταν, Βρετανικής παραγωγής 1984, στον κατάμεστο κήπο της Πειραιώς 260 ανακηρύσσοντας την έναρξη της θερινής κινηματογραφικής σεζόν της Αθήνας με μεγάλη επιτυχία!

Η προβολή όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του αφιερώματος «British Gothic» σε συνεργασία με το British Council – Βρετανικό Συμβούλιο και σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θερινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Λουκάς Κατσίκας, κήρυξε την έναρξη της αγαπημένης σινεφίλ γιορτής, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της προβολής που έδωσαν το παρών, την Μαρία Παπαϊωάννου από το British Council και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ, Κωνσταντίνο Μπιτζάνη, τον οποίο κάλεσε να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό καθώς μοιράζεται με το φεστιβάλ «τον ίδιο ζήλο να μεταμορφώνει την πόλη σε κάτι μαγικό», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Στη συνέχεια, o κ. Κατσίκας μίλησε για το φετινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μία εκλεκτική επιλογή από κλασικές ταινίες, ανεξερεύνητα διαμάντια, ελληνικά φιλμ, ταινίες με συνοδεία ζωντανής μουσικής, το ξεχωριστό αφιέρωμα «British Gothic», beach party αλλά και μία προβολή-έκπληξη!

Τους θεατές υποδέχτηκε και δρόσισε απολαυστικά το Strongbow, με ποτήρια με δροσερό, παγωμένο μηλίτη. Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την πρώτη προβολή του 7ου Athens Open Air Film Festival  εδώ.

Το 7ο Athens Open Air Film Festival, πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Αθηναίων.

H είσοδος στο 7ο open air Φεστιβάλ της Αθήνας είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture