Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Διήμερο εκδηλώσεων Παμμικρασιατικού Συνδέσμου

Πάτρα: Διήμερο εκδηλώσεων Παμμικρασιατικ...

Στον αίθριο χώρο του Σκαγιοπουλείου

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2017, διοργανώνοντας διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Μεσόγειος… θάλασσα ειρήνης», την Παρασκευή 23 Ιουνίου και το Σάββατο 24 Ιουνίου, στον αίθριο χώρο  του Σκαγιοπουλείου  Ιδρύματος, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό της πόλης.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ, το Μουσικό Εργαστήρι του Συνδέσμου, με τη   συμμετοχή του Γυναικείου Φωνητικού συνόλου «Αντηχώ» θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Μεσόγειος …θάλασσα ειρήνης», με τραγούδια των λαών της Μεσογείου, σπουδαίων συνθετών και ερμηνευτών, όπως Z. Livaveli, Ζ. Μουστακή, Γ. Μαρκόπουλου, E. Piaf, Μ. Θεοδωράκη, L. Liach κ.α , οι οποίοι τόνισαν με το έργο τους  την ανάγκη για παγκόσμια ειρήνη και συμφιλίωση των λαών της Μεσογείου.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ, τη σκυτάλη παίρνουν όλα τα χορευτικά τμήματα του Συνδέσμου, καθώς και το μουσικό σχήμα Belle Epoque.

Το μήνυμα που στέλνει ο Παμμικρασιατικός μέσα από τις διήμερες εκδηλώσεις είναι «Παλεύουμε για ένα μέλλον χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς φτώχια και προσφυγιά, χωρίς ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture