Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 15/6 Η ΝΕΑ "ΜΟΥΜΙΑ" ΣΕ 3 ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ODEON CINEMAS ΣΤΗ VESO MARE

ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 15/6 Η ΝΕΑ "Μ...

Πρωταγωνιστούν ο ατρόμητος Τομ Κρουζ, η Σοφία Μπουτέλα και η Άναμπελ Γουόλις

H “Mούμια” επέστρεψε στον κινηματογράφο, με την σκηνοθετική υπογραφή του Καλιφορνέζου Alex Kurtzman και με πρωταγωνιστές την Γαλλοαλγερινής καταγωγής Σοφία Μπουτέλα, τον σούπερ σταρ Τομ Κρουζ, τον βραβευμένο με Όσκαρ Ράσελ Κρόου και την 32χρονη Λονδρέζα ηθοποιό Annabelle Wallis.

Το φιλμ και πιο συγκεκριμένα ο Τομ Κρουζ ήδη κοσμεί το εξώφυλλο του νέου τεύχους του κινηματογραφικού περιοδικού Total Film στην Αγγλία όπου η ταινία έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή 9 Ιουνίου, ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ ενώ στις ελληνικές αίθουσες θα τη δούμε σε διανομή της UIP από αυτή την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, και στην Πάτρα, σε 3 αίθουσες των Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε.

Το εμπορικό ξεκίνημα της ακριβής αυτής κινηματογραφικής παραγωγής του στούντιο της Universal (κόστισε 125 εκατομμύρια δολάρια) ήταν δυναμικό κυρίως στον υπόλοιπο κόσμο και λιγότερο στις ΗΠΑ όπου κατέλαβε τη 2η θέση με περίπου 32 εκατομμύρια δολάρια το τριήμερο 9-11/6/2017 πίσω από την θεαματική «Wonder Woman» με την Gal Gadot.

Συνολικά οι εισπράξεις διεθνώς έχουν ήδη ξεπεράσει τα 175 εκατομμύρια δολάρια και η ταινία θεωρείται επιτυχία παρά το γεγονός ότι δεν έχει βοηθηθεί από τους κριτικούς. Στο metacritic, η νέα «Μούμια» ίσα που φτάνει το 35%, με κάποιες εκ των θετικών κριτικών να μιλούν για ένα φιλμ που κρατά τον βασικό πυρήνα του μύθου της Μούμιας παραμένοντας την ίδια στιγμή αρκετά διασκεδαστικό.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας όπως διαβάσαμε στο euronews, έγινε στη Νέα Υόρκη, και όλα τα μάτια ήταν στραμμένα φυσικά στον αεικίνητο σούπερ σταρ Τομ Κρουζ που αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι ο ρόλος του ήρωα σε ταινίας δράσης του ταιριάζει γάντι. Μάλιστα λέγεται ότι γύρισε ο ίδιος τις περισσότερες από τις σκηνές δράσης και μία υποβρύχια, χωρίς κασκαντέρ!

«Η ταινία έχει αρκετή περιπέτεια και πολλά τρομακτικά στοιχεία. Έχει όμως και χιούμορ και συναίσθημα. Αλλά σίγουρα με όλα αυτά τα τέρατα θα αποτίσουμε φόρο τιμής στην πρώτη ταινία», δήλωσε οΤομ Κρουζ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι για πρώτη φορά η Μούμια είναι γένους θηλυκού και την ερμηνεύει η Σοφία Μπουτέλα, γνωστή από τη συμμετοχή της σε διαφημιστική καμπάνια  εταιρείας αθλητικών ειδών αλλά και από την καριέρα της ως χορεύτρια.

Η 35χρονη Σοφία Μπουτέλα υποδύεται την Αχμανέτ, μια Αιγύπτια πριγκίπισσα που ζωντανεύει ξανά από την κρύπτη της μέσα στην έρημο για να καταστρέψει όλη την ανθρωπότητα.

Από την Πέμπτη λοιπόν που η ολοκαίνουρια «Μούμια» θ’ αρχίσει να παίζεται και στα μέρη μας, θα έχουμε άποψη για το πόσο καλή είναι.

Παίζουν ακόμα οι: Jake Johnson, Courtney B. Vance, Marwan Kenzari και Javier Botet.

Διάρκεια: 107 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture