Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ART GROUP: Τα μαγικά χέρια που εμπιστεύτηκαν οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΑΜΟΥ στην πιο συζητημένη φωτογράφηση γάμου της χρονιάς

ART GROUP: Τα μαγικά χέρια που εμπιστεύτ...

Δείτε το άριστο αποτέλεσμα της συνεργασίας γνωστών και καταξιωμένων επαγγελματιών

Για άλλη μία χρονιά, οι χιλιάδες επισκέπτες του αγαπημένου οδηγού «ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΑΜΟΥ» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το άριστο αποτέλεσμα της συνεργασίας γνωστών και καταξιωμένων επαγγελματιών και να εμπνευστούν τον γάμο των ονείρων τους.

Το κομμωτήριο Art Group γνωστό και καταξιωμένο για την τεχνογνωσία και τις ικανότητές του, ήταν φυσικά εκεί και επιμελήθηκε με τον πιο αριστοκρατικό τρόπο το χτένισμα και το μακιγιάζ των μοντέλων απογειώνοντας την εμφάνισή τους. Το διάσημο μοντέλο Υβόννη Ντόστα, ντύθηκε νύφη και αφέθηκε στα μαγικά χέρια του Βαγγέλη και Χριστίνας Τοκατλίδη που επέλεξαν για εκείνη την ημέρα έναν κότσο ανάλαφρο, σικάτο και άκρως καλοκαιρινό ολοκληρώνοντας με τον πιο ρομαντικό τρόπο την εμφάνισή της.

Τα δύο αδέλφια συνεχίζουν την παράδοση της οικογένειας στην πόλη της Πάτρας με ζήλο και αγάπη, παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες τάσεις και παρέχοντας στους πελάτες τους ως είθισται υπηρεσίες πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο ιδιαίτερα χαρισματικός για την δημιουργικότητά του και το ταλέντο του στο κούρεμα Βαγγέλης Τοκατλίδης προτείνει πάντα αυτό που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα κάθε πελάτη.

Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε η πολυτάλαντη και πανέμορφη Ηλιάνα Πανταζή η οποία ξεχώρισε για άλλη μια φορά για τον επαγγελματισμό και την έντονη προσωπικότητά της. Ένα φυσικό, άκρως νεανικό μακιγιάζ με έμφαση στις λεπτομέρειες ήταν η δική της πρόταση η οποία εναρμονίστηκε απόλυτα με το υπόλοιπο σύνολο.

*Στους υπόλοιπους συντελεστές ήταν STUDIO FOUSEKIS (Φωτογραφία) Πασπαρτού (Διακόσμηση) ΝΕΛΛΑ ΙΩΑΝΝΟΥ (Νυφικό) The Mark – Κωνσταντινίδης (Γαμπριάτικο Σύνολο) ΜΕΝΤΗΣ (Κοσμήματα) Walk (Υποδήματα) Dream Home Karagounis (Έπιπλα) Μουσελίν (Τούρτα & Γλυκά) Ανεμώνη (Ανθοστολισμό) Κτήμα Αγουρίδη (Χώρος Δεξίωσης) Talks (Catering) Celebrate Sound (Μουσική).

Δείτε ολόκληρη την φωτογράφηση στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.epilogesgamou.gr/modern-wedding-styled-shoot/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά