Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 9 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 9 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Η επιρροή της πανσελήνου στον Τοξότη που κορυφώνεται σήμερα, είναι αισιόδοξη σε γενικές γραμμές, και ωθεί σε διάφορα ανοίγματα αυτές τις μέρες, όχι ωστόσο χωρίς εμπόδια και μπερδέματα. Επίσης δίνει έμφαση σε θέματα νομικά, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, και σπουδών. Η θετική όψη Αφροδίτης-Άρη σήμερα και αύριο βοηθά θέματα οικονομικά και σπιτιού.

Ταύρος

Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου, η οποία αυτές τις μέρες δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά κυρίως, ειδικά σε δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, ασφάλειες, εφορία, κληρονομικά κλπ – πιθανές καθυστερήσεις και μπερδέματα. Η Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον Άρη σήμερα και αύριο διευκολύνει επαφές και εκπληρώνει κάποια θέλω σας.

Δίδυμοι

Έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας δίνει η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα, και είναι μέρες με νέους δεσμούς, όχι ωστόσο χωρίς περιορισμούς, εμπόδια και παρεξηγήσεις. Αυξημένη κοινωνική ζωή. Η θετική όψη Αφροδίτης-Άρη σήμερα και αύριο φέρνει μια οικονομική καρποφορία από παλιότερους κόπους, και επιτυχημένες οικονομικές ή άλλες διεκδικήσεις.

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος δίνει έμφαση σε θέματα εργασίας και υγείας κυρίως, κι έτσι είναι μέρες με κάποια ανοίγματα στη δουλειά, όχι χωρίς καθυστερήσεις και μπερδέματα, ενώ και στην υγεία και τη διατροφή σας χρειάζεται λίγη περισσότερη φροντίδα γιατί μπορεί να διογκώνονται κάποιες καταστάσεις – αποφύγετε τις ατασθαλίες. Έμφαση και στα κατοικίδια.

Λέων

Μια δημιουργική κι ερωτική πανσέληνος για το ζώδιό σας κορυφώνεται σήμερα, η οποία δίνει την ευκαιρία αυτές τις μέρες για φλερτ, διασκέδαση, παιχνίδι και ωραίες δραστηριότητες. Έμφαση δίνει επίσης σε επιχειρηματικά και δημιουργικά project. Δεν λείπουν κάποιες καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις στα παραπάνω, όμως συνολικά είναι μια θετική πανσέληνος για εσάς.

Παρθένος

Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της πανσελήνου, η οποία είναι πιθανό να φέρνει διάφορα θέματα απ’ το παρελθόν αυτές τις μέρες. Επίσης δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων – δεν λείπουν κάποια εμπόδια, καθυστερήσεις και μπερδέματα. Μια πανσέληνος που σας βάζει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα συναισθήματα και την ψυχολογία σας.

Ζυγός

Είναι επικοινωνιακή για το ζώδιό σας η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία δίνει την ευκαιρία αυτές τις μέρες για διάφορες συναντήσεις, συζητήσεις ή και συμφωνίες. Επίσης δίνει έμφαση σε μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Δεν λείπουν τα εμπόδια και τα μπερδέματα στα παραπάνω. Έμφαση και στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Σκορπιός

Στα οικονομικά σας κυρίως δίνει έμφαση η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι είναι μέρες με διάφορες πληρωμές, αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες, αλλά δεν λείπουν οι περιπλοκές και οι καθυστερήσεις στα παραπάνω. Επίσης αυτή η πανσέληνος τονίζει θέματα αξιών, αυτοεκτίμησης, και ασφάλειας συναισθηματικής και υλικής. Τονίζει ακόμα αισθήματα κτητικότητας.

Τοξότης

Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος σήμερα, η  οποία αυτές τις μέρες σας ωθεί σε αποφάσεις, δράσεις, ξεκινήματα, πρωτοβουλίες – μια δυναμική και δραστήρια επίδραση. Καθώς όμως εμπλέκεται η επιρροή του Κρόνου και του Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις, τις αυταπάτες, τις καθυστερήσεις, τα μπερδέματα και τους περιορισμούς.

Αιγόκερως

Κλείνετε κύκλους αυτές τις μέρες, καθώς η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα γίνεται στον τελευταίο σας οίκο και σας ωθεί να ολοκληρώσετε πράγματα και να κάνετε και απολογισμούς. Μπορεί να βγάζει ενοχές ή μια μεταμέλεια για παλιά συμβάντα. Επίσης αυξάνει την ανάγκη για απόσυρση, για διαλογισμό κι ενασχόληση με την τέχνη και τη φύση.

Υδροχόος

Αν και μπορεί να προκαλεί μια καθυστέρηση σε σχέδιά σας η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, συνολικά είναι θετική. Δίνει έμφαση μάλιστα στη κοινωνική σας ζωή, στις φιλίες και στη δικτύωση, κι έτσι είναι μέρες που συναντάτε και γνωρίζετε κόσμο. Ομαδικές δραστηριότητες. Παράλληλα, δίνει ενασχόληση με διαδικτυακά project.

Ιχθύες

Η κοινωνική κι επαγγελματική σας προβολή σάς απασχολεί περισσότερο αυτές τις μέρες με την πανσέληνο, η οποία κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που φαίνεται να απαιτεί από εσάς περισσότερα, μεγαλύτερη σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης, γιατί ίσως κρίνεστε αυστηρά. Δίνει όμως και ευκαιρίες επαγγελματικές, αλλά δεν λείπουν καθυστερήσεις, περιορισμοί και μπερδέματα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being