Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Παρουσιάζεται την Τρίτη η περιοδική έκδοση «ΑΞΙΟΘΕΑΤΟΝ» της εφημερίδας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων»

Πάτρα:Παρουσιάζεται την Τρίτη η περιοδικ...

Στην αίθουσα του Πανηπειρωτικού Συλλόγου

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιείται την Τρίτη 30 Μαΐου  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών (Μουρούζη 14 Πάτρα).

Αφορμή της είναι η περιοδική  έκδοση «ΑΞΙΟΘΕΑΤΟΝ» της εφ. «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» στην οποία φιλοξενούνται επώνυμα κείμενα που  δίνουν  ενδιαφέρουσες απαντήσεις στο παρακάτω ερώτημα:

«Οι Πατρινοί, τόσο οι εδώ γεννηθέντες όσο και αυτοί που έχουν ενσωματωθεί δημιουργικά στην Πάτρα, αγαπούν εμπράκτως, όσο της αξίζει, την πόλη τους;»

Έχουν απαντήσει στο ερώτημα της εφημερίδας οι: Απόστολος Βουλδής, Θανάσης Γιανναδάκης, Ανδρέας Καράβολας, Διονύσης Καρατζάς, Θανάσης Κούστας, Κώστας Λογαράς, Λεωνίδας Μαργαρίτης, Γεώργιος Μόσχος, Λευτέρης Πολυκρέτης, Ανδρέας Τσιλίρας

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι αρθρογράφοι της έκδοσης, ενώ έχουν προσκληθεί  να σχολιάσουν εκπρόσωποι της πολιτείας, της αυτοδιοίκησης, παραγωγικών, επιστημονικών και κοινωνικών φορέων της Πάτρας.

Στην εκδήλωση θα παρέμβουν και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων από το χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού, που μέσα από το έργο τους κάνουν καθημερινά πράξη την αγάπη τους για την Πάτρα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture