Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Κόλιν Φάρελ για τον Γ. Λάνθιμο του «The Killing of a Sacred Deer»: «Είναι περίεργος»

Ο Κόλιν Φάρελ για τον Γ. Λάνθιμο του «Th...

Για μένα έτσι κι αλλιώς, είναι μια μαύρη τραγωδία, δήλωσε ο ηθοποιός στο πρακτορείο Ρόιτερς

Ζήτησαν από τον ηθοποιό Κόλιν Φάρελ να σχολιάσει την επιμονή του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου ότι η ταινία που έφερε στο 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών είναι κωμωδία και η απάντηση του είναι ένα βροντερό γέλιο.

«Είναι περίεργος», είπε ο Φάρελ στο Πρακτορείο Ρόιτερς για τον Γιώργο Λάνθιμο που έγραψε και σκηνοθέτησε το «The Killing of a Sacred Deer» που προβλήθηκε μετέχοντας στο διαγωνιστικό πρόγραμμα των Καννών, την περασμένη Δευτέρα.

«Υπάρχουν κάποια αστεία πράγματα μέσα, κάποιες “καταστασιακού” τύπου τάσεις που είναι αστείες στην αδεξιότητά τους, είμαι βέβαιος. Αλλά.. για μένα έτσι κι αλλιώς, είναι μια μαύρη τραγωδία», είπε ο Κόλιν Φάρελ, ο οποίος υποδύεται έναν χαρακτήρα τα συναισθήματα του οποίου έχουν «παγώσει» λόγω ενός τραυματικού γεγονότος που βίωσε στο παρελθόν.

Το «Sacred Deer» διερευνά την επικράτεια της ταινίας τρόμου ακόμη πιο βαθιά από ότι ο εφιαλτικός «Αστακός» του Λάνθιμου, στον οποίο ο Φάρελ υποδύθηκε έναν άνδρα ο οποίος προορίζεται να γίνει οστρακόδερμο, και διαγωνίστηκε στις Κάννες πριν από δύο χρόνια κερδίζοντας και βραβείο.

Σχεδόν αδύνατο να περιγράψεις την ταινία χωρίς να προδώσεις το περιεχόμενό της: στο «Sacred Deer» ο Φάρελ υποδύεται έναν καρδιοχειρουργό ο οποίος, στην αρχή της ταινίας, έχει μια μυστηριώδη σχέση με έναν έφηβο. Καθώς η οικογενειακή ζωή του διαλύεται, αναγκάζεται να κάνει μια αδύνατη επιλογή, τη «θυσία» του τίτλου.

Το «The Killing of a Sacred Deer” είναι μία από τις δύο ταινίες με τις οποίες ο Ιρλανδός στην καταγωγή Φάρελ συμμετέχει φέτος στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών. Η άλλη είναι το «The Beguilled» της Σοφία Κόπολα στο οποίο πρωταγωνιστεί επίσης η Νικόλ Κίντμαν και προβλήθηκε εν μέσω χειροκροτημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ

Η φωτ. είναι από EPA/GUILLAUME HORCAJUELO.

amna.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture