Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 19 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 19 Μαΐου

Ζώδια

Κριός

Για δεύτερη φορά από τον περασμένο Δεκέμβριο κορυφώνεται τώρα η μακροχρόνιας επιρροής εξαιρετική όψη Κρόνου-Ουρανού, η οποία σας ευεργετεί άμεσα, φέρνοντας πρόοδο στη ζωή σας, όπως και αναγνώριση επαγγελματική, ενώ εύνοια προσφέρει σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών. Γίνονται επιτυχημένα ανοίγματα και παίρνετε έξυπνες πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν τη ζωή σας.

Ταύρος

Κορυφώνεται για δεύτερη φορά απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο το πολύ καλό και μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού, λόγω του οποίου φαίνεται να ολοκληρώνετε με επιτυχία ορισμένα θέματα και κύκλους και να απελευθερώνεστε, ενώ είναι μια εποικοδομητική όψη για θέματα οικονομικά και συνεταιρισμών. Επίσης ξεμπλοκάρει και υποστηρίζει την ψυχολογία σας.

Δίδυμοι

Μια μακροχρόνιας επιρροής πολύ καλή όψη κορυφώνεται ξανά τώρα, το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού, το οποίο απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο σάς βοηθά να χτίσετε σωστά και σοβαρά πράγματα σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ βοηθά επίσης να προοδεύσουν τα σχέδιά και η ζωή σας. Έρχονται άνθρωποι στη ζωή σας υπεύθυνοι αλλά και φρέσκοι. Εύνοια στη δικτύωση.

Καρκίνος

Εξαιρετική για τα επαγγελματικά σας η μακροχρόνιας επιρροής όψη Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο, η οποία φέρνει πρόοδο και αναγνώριση, ενώ σας βοηθά να οικοδομήσετε πολύ καλά πράγματα. Ανανεώνει το επαγγελματικό και κοινωνικό σας προφίλ. Οργανώνετε καλύτερα την πρακτική σας ζωή επίσης και βρίσκετε λύσεις.

Λέων

Σας ευεργετεί ιδιαίτερα αυτή την εποχή το μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο, το οποίο ωθεί σε ενθουσιώδη και πρωτότυπα ανοίγματα, ενώ φέρνει πρόοδο κι επιτυχίες σε θέματα επιχειρηματικά, ερωτικά, σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών και παιδιών. Μια εποικοδομητική και δημιουργική επιρροή.

Παρθένος

Λόγω του πολύ καλού και μακροχρόνιας επιρροής τριγώνου Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο, οικοδομείτε πολύ καλά πράγματα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ πρόοδος παρουσιάζεται και σε ζητήματα οικονομικά, επενδύσεων, δανείων, κληρονομικών, διατροφής αλλά και συνεταιρισμών. Ξεμπλοκάρει και σταθεροποιεί την ψυχολογία σας.

Ζυγός

Σε εποικοδομητικές κι επιτυχημένες συζητήσεις και συμφωνίες ωθεί αυτή την εποχή το μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ φέρνει στη ζωή σας και νέους και φρέσκους ανθρώπους σε σχέσεις και συνεργασίες, όπου και παρουσιάζεται πρόοδος κι ενθουσιασμός. Ο νους σας γίνεται πιο αληθινός.

Σκορπιός

Εποικοδομητική για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας η μακροχρόνιας επιρροής όψη Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο, μια επιρροή που σας βοηθά να δημιουργήσετε σταθερότητα υλική και οικονομική, να προχωρήσετε σε αγορές ή πωλήσεις, ενώ φέρνει πρόοδο και λύσεις σε θέματα επαγγελματικά αλλά και υγείας/διατροφής.

Τοξότης

Άμεσα σας ευεργετεί αυτή την εποχή το μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται για δεύτερη φορά τώρα απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο, το οποίο σας βοηθά να οικοδομήσετε εκ νέου τη ζωή σας, ενώ φέρνει πρόοδο κι ενθουσιασμό σε θέματα ερωτικά, επιχειρηματικά και παιδιών. Αυξημένη δημιουργικότητα. Βλέπετε το καλό πρόσωπο του Κρόνου.

Αιγόκερως

Πρόοδος παρουσιάζεται αυτή την εποχή σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, με το πολύ καλό και μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο, μια όψη που σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε επίσης με επιτυχία ορισμένα θέματα και κύκλους. Απελευθερώνει και σταθεροποιεί την ψυχολογία σας.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα εποικοδομητική για τα σχέδιά σας και το μέλλον σας η θετική και μακροχρόνιας επιρροής όψη Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο, η οποία φέρνει στήριξη και από φίλους ή μέσα σε ομάδες. Επίσης φέρνει πρόοδο και απρόσμενες θετικές εξελίξεις σε συζητήσεις και συμφωνίες. Νέα κι εναλλακτικά μαθήματα και σεμινάρια.

Ιχθύες

Το μακροχρόνιας επιρροής εξαιρετικό τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο, φέρνει αυτή την εποχή επιτυχίες κι αναγνώριση στα επαγγελματικά, ενώ χτίζετε την κοινωνική σας εικόνα. Επίσης φέρνει -απρόσμενα ίσως- ανοίγματα και πρόοδο στα οικονομικά, όπως και θετικές εξελίξεις σε αγορές και πωλήσεις, ή απρόσμενα έσοδα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being