Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το καλοκαιράκι έφτασε και το OrangeShop σας φροντίζει με τα αντηλιακά της Gerovital Derma+ και Gerovital Sun

Το καλοκαιράκι έφτασε και το OrangeShop ...

Για όλες τις ηλικίες σε λαδάκια και κρεμoύλες για πρόσωπο και σώμα!

Το καλοκαιράκι έφτασε και το OrangeShop σας φροντίζει με τα αντηλιακά της Gerovital Derma+ και Gerovital Sun για όλες τις ηλικίες σε λαδάκια και κρεμoύλες για πρόσωπο και σώμα! Οι δείκτες προστασίας ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο δέρματος σας από λάδι με SPF6 για τις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες και εσάς που απαιτείτε γρήγορο ,βαθύ μαύρισμα με μια μικρή προστασία από τις ακτίνες του ηλίου. Επίσης υπάρχει το λάδι χωρίς κάποιο SPF για τις πιο τολμηρές που αναζητούν ένα μπρονζέ μαύρισμα από την αρχή του καλοκαιριού.

Ακόμα το OrangeShop φρόντισε να έχει και λοσιόν με SPF20 και SPF50 προσώπου και σώματος για ενήλικες και παιδιά, που θέλουν να απολαύσουν τα παιχνίδια στην παραλία κάτω από τον ήλιο, χωρίς όμως να δεχθούν  τις βλαβερές του συνέπειες αλλά ταυτόχρονα να επωφεληθούν από την βιταμίνη D που τόσο απλόχερα μας προσφέρει φυσικά.

Τέλος στο OrangeShop μπορείτε να προμηθευτείτε το Gel της Gerovital after Sun για μετά τον ήλιο ώστε να ενυδατωθείτε και να νιώσετε δροσιά μετά από την παραλία και την έκθεσή σας στον ήλιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά