Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 4 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 4 Μαΐου

Ζώδια

Κριός

Κάποια σωτήρια έσοδα φέρνει η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα, που λειτουργεί ήδη και από χτες. Επίσης σας επιτρέπει να απολαύσετε τη ζωή και την ησυχία, και να ξεφύγετε από πιέσεις. Άνετα ξεκινά η σημερινή μέρα. Απ’ το μεσημέρι που θα μπει η Σελήνη στην εργατική Παρθένο, θα γίνετε πιο παραγωγικοί και θα “βγάλετε” διάφορες δουλειές.

Ταύρος

Ο Ήλιος απ’ το ζώδιό σας σχηματίζει ήδη από χτες θετική όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, η οποία φέρνει όμορφες στιγμές με τις παρέες σας αλλά και την πραγμάτωση κάποιων επιθυμιών κι ελπίδων. Έμφαση στο σπίτι δίνει το πρωί η Σελήνη. Απ’ το μεσημέρι θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα ερωτικά, επιχειρηματικά, δημιουργίας.

Δίδυμοι

Διευκολύνει θέματα επαγγελματικά η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα, ήδη από χτες, ενώ άτομα εξουσίας παίζουν γεφυρωτικό, αν όχι σωτήριο ρόλο. Κλείνετε με επιτυχία ορισμένα ζητήματα. Η μέρα σήμερα ξεκινά επικοινωνιακά, με διάφορες επαφές, συναλλαγές, μετακινήσεις. Απ’ το μεσημέρι η εστίαση της προσοχής θα περάσει περισσότερο στο σπίτι, την οικογένεια ή σε ζητήματα ακινήτων.

Καρκίνος

Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα που λειτουργεί ήδη από χτες, αυξάνει τον ρομαντισμό, προσφέρει αίσθημα ελπίδας, ενώ περνάτε όμορφα με τους φίλους σας ή μέσα σε ομάδες. Διευκόλυνση σε θέματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών. Σήμερα το πρωί ασχολείστε περισσότερο με ζητήματα οικονομικά. Απ’ το μεσημέρι θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί – πιθανές συναντήσεις και βόλτες.

Λέων

Πιθανές σωτήριες οικονομικές κι επαγγελματικές κινήσεις σήμερα με τη θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία λειτουργεί ήδη από χτες. Η μέρα ξεκινά δραστήρια, με τη Σελήνη να διατρέχει το ζώδιό σας και να σας ωθεί σε πρωτοβουλίες και ξεκινήματα. Απ’ το μεσημέρι θα ηρεμήσει το κλίμα, ενώ θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικονομικά και με αγορές.

Παρθένος

Προσφέρει ρομαντικές στιγμές και ένα αίσθημα ελπίδας ήδη από χτες η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία γεφυρώνει τα κενά σε σχέσεις και συνεργασίες. Διευκολύνσεις και σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών. Η μέρα ξεκινά με μια εσωστρέφεια, αλλά απ’ το μεσημέρι που θα μπει η Σελήνη στο ζώδιό σας θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι.

Ζυγός

Διακριτικά αλλά αποτελεσματικά φέρνει σωτήριες κινήσεις και διευκολύνσεις σε εργασία, υγεία και οικονομικά η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα που λειτουργεί ήδη από χτες. Η μέρα σήμερα ξεκινά κοινωνικά, με έμφαση και στην ενασχόληση με το διαδίκτυο, αλλά απ’ το μεσημέρι αναμένεται να γίνει πιο εσωστρεφής η διάθεση, με ανάγκη φυγής και ησυχίας.

Σκορπιός

Όμορφες στιγμές έρωτα, διασκέδασης, κοινωνικότητας αλλά και δημιουργίας προσφέρει ήδη από χτες η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία γεφυρώνει τα κενά σε σχέσεις και συνεργασίες. Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει το πρωί η Σελήνη – εποικοδομητικές ώρες. Απ’ το μεσημέρι θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους, τις ομάδες και τη δικτύωση.

Τοξότης

Ένα αίσθημα ψυχικής ανακούφισης προσφέρει ήδη από χτες η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα, ενώ φέρνει και διευκολύνσεις σε θέματα σπιτιού, εργασίας και υγείας ή διατροφής. Η μέρα σήμερα ξεκινά άνετα και αισιόδοξα. Απ’ το μεσημέρι αναμένεται να παρουσιαστούν διάφορες υποχρεώσεις, επαγγελματικές ή άλλες, αλλά θα μπορέσετε να οργανώσετε τη ζωή σας καλύτερα.

Αιγόκερως

Ρέουν πιο εύκολα τα πράγματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και σε διάφορες συναλλαγές με τη θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα που λειτουργεί ήδη από χτες, η οποία επίσης προσφέρει και όμορφες ερωτικές στιγμές και ρομαντισμό. Έμφαση σε θέματα οικονομικά το πρωί – πιο εσωστρεφείς ώρες. Απ’ το μεσημέρι ανακτάτε την αισιοδοξία και την εξωστρέφειά σας.

Υδροχόος

Σωτήρια έσοδα φέρνει η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία λειτουργεί ήδη από χτες, ενώ μαλακώνει επίσης την ψυχολογία σας. Εύνοια και από την οικογένεια. Η μέρα σήμερα ξεκινά κοινωνικά, με διάφορες συναντήσεις. Από το μεσημέρι αναμένεται να γίνει πιο εσωστρεφής η διάθεση, ενώ ασχολείστε περισσότερο με ζητήματα οικονομικά, επενδύσεων, ασφαλειών, κλπ.

Ιχθύες

Σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία ήδη λειτουργεί από χτες, ενώ προσφέρει επίσης ρομαντισμό αλλά και διευκολύνσεις σε επαφές, επικοινωνία, μετακινήσεις, συναλλαγές. Παραγωγικά ξεκινά η σημερινή μέρα. Απ’ το μεσημέρι θα εστιαστείτε περισσότερο στις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being