Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ FRED ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ΠΙΟ TRENDY ΕΛΛΗΝΙΚΟ BRAND ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ FRED ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ΠΙΟ T...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εσπαντρίγες- έρωτες στη Ρήγα Φεραίου

Mεσημεριανό κοκτέιλ γνωριμίας για τις γυναίκες δημοσιογράφους της Πάτρας διοργάνωσε την Πέμπτη το κατάστημα Fred της Ρήγα Φεραίου 61 κι εμείς βέβαια δεν χάσαμε την ευκαιρία να περιεργαστούμε την spring summer collection του γνωστού και πολύ προσιτού  ελληνικού brand, που μέσα σε μια τετραετία καθιερώθηκε στην αγορά και τη γυναικεία καθημερινότητα με την τεράστια γκάμα και τα μοντέρνα του σχέδια.

Βασισμένη στο design που επικρατεί στο εξωτερικό σε φόρμες, υλικά και διάκοσμο,  η εταιρεία διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε εσπαντρίγιες, άλλες κλειστές και μίνιμαλ με χαμηλούς ή διπλούς πάτους, άλλες πιο θηλυκές με τυλιχτά κορδονάκια και άλλες πολύ εντυπωσιακές, στολισμένες με κρύσταλλα ή ανάγλυφα λουλούδια. Πάρα πολλά flatforms, από βελούδινα πέδιλα μέχρι καθημερινά νεανικά σανδάλια, αλλά και τα νέα trendy «μπαλαρινάκια» με ψηλούς πάτους και κορδέλες, θα τα βρείτε όλα εδώ. Είδαμε επίσης χαμηλά γοβάκια γεμάτα λαμπερές μαργαρίτες και  αστραφτερά sneakers.

Στην εκδήλωση οι συμπολίτισσες εκπρόσωποι των τοπικών media απόλαυσαν σαμπάνια, μεζέδες και γλυκίσματα μέσα σε πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα ενώ το προσωπικό του καταστήματος τις βοήθησε να δοκιμάσουν και να αποκτήσουν τα παπούτσια της αρεσκείας τους.

Όπως εξήγησε στο thebestVIEW η κ. Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου, ως εκπρόσωπος του brand από την Αθήνα «Η Fred θέλει να απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Να μπορεί να προσφέρει σε κάθε καταναλωτή αυτό που επιθυμεί μέσα από την μεγάλη ποικιλία και την ιδιαιτερότητα του σχεδιασμού της». Μετά από το εμβληματικό, ομώνυμο κατάστημα στη Γλυφάδα και άλλα καταστήματα και corners σε σημεία –κλειδιά της πρωτεύουσας, το brand εξαπλώνεται πια πανελληνίως με δικούς του χώρους βασισμένο στις δικές του δυνάμεις και επιδεικνύοντας σφαιρικά όλη την έκταση των συλλογών του. Στην πόλη μας ξεχωρίζει στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας,  εδώ κι ένα χρόνο έχοντας γίνει σημείο αναφοράς για τις φοβερά οικονομικές του τιμές και το progressive design του. Είναι αυτό που λέμε value for money…

Τα παπούτσια Fred φορούν πολύ συχνά οι λάτρεις της μόδας Μαίρη Συνατσάκη και Φαίη Σκορδά, bloggers και άλλες δημοφιλείς και stylish κυρίες της tv. Mε αφορμή την εκδήλωση στην Πάτρα, σας έχουμε και υπέροχες φωτογραφίες από τη φωτογράφιση της συλλογής της σαιζόν.

*Αναζητήστε όλα τα παπούτσια στο κατάστημα Fred στην Πάτρα (Ρ. Φεραίου 61) ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.keepfred.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View