Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 26 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 26 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Επιβραδύνουν οι ρυθμοί σήμερα, καθώς η Σελήνη διατρέχει το αργό ζώδιο του Ταύρου. Ταυτόχρονα γίνεται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό αυτό, η οποία ανοίγει έναν μήνα με έμφαση σε θέματα κυρίως οικονομικά, αξιών και ασφάλειας υλικής και συναισθηματικής. Μια περίοδος που θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή, τη φύση και τις αισθήσεις.

Ταύρος

Στο ζώδιό σας γίνεται η Νέα Σελήνη σήμερα, και ανοίγει ένας μήνας δραστήριος, με ξεκινήματα, αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Βέβαια, για τελείως καινούργια πράγματα καλό θα ήταν να περιμένετε να ορθοδρομήσει ο Ερμής, δηλαδή απ’ τις 3/5. Εποχή που ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την επιδίωξη των στόχων σας.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη σήμερα ανοίγει έναν μήνα στον οποίο θα κάνετε απολογισμούς και θα κλείσετε διάφορα θέματα και κύκλους, ώστε να είστε έτοιμοι για νέα πράγματα απ’ τη περίοδο των γενεθλίων σας. Τώρα είναι εποχή με μεγαλύτερη ανάγκη για απόσυρση, φυγή και περισσότερο ύπνο. Προσέξτε τα παρασκήνια αλλά και τη φαντασία σας.

Καρκίνος

Ξεκινά ένας σεληνιακός μήνας κοινωνικός σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους σας και με ομαδικές δραστηριότητες, με συλλόγους, κόμματα κλπ. Εναλλακτικές ενασχολήσεις. Εποχή επίσης που κάνετε σχέδια για το μέλλον – καλύτερα όμως να τα ξεκινήσετε μετά τις 3/5 που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής.

Λέων

Έμφαση θα δώσει ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη σε θέματα επαγγελματικά, αλλά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή. Μια περίοδος που θα φανείτε περισσότερο δημοσίως, γι’ αυτό χρειάζεται και περισσότερη σοβαρότητα. Πιθανές παραπάνω υποχρεώσεις στο διάστημα αυτό. Επαφές με άτομα εξουσίας. Οργάνωση της ζωής σας.

Παρθένος

Αισιόδοξος και σχετικά πιο άνετος ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, ενώ θα υπάρχει και μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Στο διάστημα αυτό η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο σε θέματα ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, αλλά και σε ζητήματα σπουδών, νομικών, πολιτικής, φιλοσοφίας, συγγραφής.

Ζυγός

Λίγο πιο εσωστρεφής ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο πιθανόν να μπείτε λίγο βαθύτερα στον εαυτό σας, να ψαχτείτε και να ψυχαναληθείτε, όχι χωρίς κάποιες συναισθηματικές κρίσεις. Καλή περίοδος για έρευνα. Επίσης έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα οικονομικά, πχ σε δάνεια, αλλά και θέματα σεξουαλικά.

Σκορπιός

Νέα Σελήνη σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα κοινωνικό και σχετικά πιο αρμονικό, στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, και στο πώς να κρατάτε καλύτερες ισορροπίες στις σχέσεις σας. Διάφορες γνωριμίες και συναντήσεις πιθανές. Έμφαση και σε θέματα ομορφιάς, τέχνης, μόδας.

Τοξότης

Παραγωγικός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο θα τακτοποιήσετε αρκετές δουλειές, τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και σε θέματα καθημερινά και νοικοκυριού. Έμφαση σε λεπτομέρειες. Εστίαση επίσης σε θέματα διατροφής, υγείας, fitness, ενώ και τα κατοικίδια θα τραβήξουν περισσότερο την προσοχή σας.

Αιγόκερως

Ευχάριστος, πιο ανέμελος και ερωτικός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο είναι πιθανό να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι και δημιουργικές δραστηριότητες. Επίσης θα είναι εποχή με περισσότερο φλερτ κι εξόδους. Νέα επιχειρηματικά project – καλύτερα όμως μετά τις 3/5 τα ξεκινήματα.

Υδροχόος

Σήμερα η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα σχετικά πιο ήσυχο, στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στην οικιακή σας ζωή περισσότερο, στο σπίτι, την οικογένεια αλλά και σε θέματα ακινήτων. Επίσης είναι πιθανό να προκύψουν κάποια θέματα απ’ το παρελθόν, ή να σας απασχολήσει γενικά το παρελθόν και μνήμες διάφορες.

Ιχθύες

Επικοινωνιακός και ζωηρός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, ο οποίος θα έχει περισσότερες συναντήσεις, συζητήσεις, γνωριμίες αλλά και ιδέες. Εποχή επίσης με διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση, μαθήματα, σεμινάρια. Κινητική περίοδος, με βόλτες, ταξιδάκια και διάφορες μετακινήσεις. Έμφαση επίσης στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές και γείτονες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being