Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 18 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 18 Απριλίου

Ζώδια

Κριός
Γενικά
Οι πλανήτες σε αναγκάζουν να ξυπνήσεις από το λήθαργο που έχεις πέσει και να αντικαταστήσεις την απραξία με υπερδραστηριότητα, που θα σε οδηγήσει σταδιακά σε αποκατάσταση πολλών υποθέσεων της ζωής σου. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και όλα θα εξαρτηθούν από τη συνέπεια και την καλή σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σήμερα προσφέρεται για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσετε θέματα της σχέσης σας που σας απομακρύνουν μεταξύ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές ή έξοδα.

Ταύρος
Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα κατάφερες να απαλλαγείς από άγχη του παρελθόντος τακτοποιώντας οριστικά ζητήματα που εκκρεμούσαν. Τώρα μπορείς να συνεχίσεις προσεκτικά το δρόμο σου, αποφεύγοντας να εντυπωσιαστείς χωρίς να έχεις τις απαραίτητες εγγυήσεις για τη μελλοντική εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άφησε τους εγωισμούς γιατί το ταίρι σου είναι δίπλα σου, για να υποστηρίξει την κάθε σου προσπάθεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στην δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Ηρέμησε και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες με τα οικονομικά σου.

Δίδυμος
Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει στις επιδιώξεις σου με τέτοιο τρόπο, που κάνει τη βοήθεια που δέχεσαι να χάνει την ουσία της. Εξήγησε με ψυχραιμία πως χρειάζεσαι συγκεκριμένη υποστήριξη και όχι όσα επιμένουν να σου επιβάλλουν μέσα από την αυταρχικότητα που δημιουργεί ο φόβος τους. Όλα αυτά δεν σε αφορούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου φρόντισε να δώσεις πολύ αγάπη στο ταίρι σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις πολλά έξοδα αυτή την περίοδο.

Καρκίνος
Γενικά
Νέες προτάσεις φέρνουν νέες ευκαιρίες, για τις οποίες θα χρειαστούν αρκετοί συμβιβασμοί μέχρι να αποδώσουν. Μίλησε με ειλικρίνεια στον εαυτό σου και απάντησε με σοβαρότητα, αν θα σου είναι ευχάριστη όλη αυτή η διαδικασία και αν το αποτέλεσμα μπορεί να δικαιώσει τους κόπους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης, γιατί θα έχεις εντάσεις και λογομαχίες, που θα σου χαλάσουν την ψυχολογία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Πρέπει να δεις με αρκετή σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα με θέματα νόμου και γραφειοκρατικά.

Λέων
Γενικά
Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο έχει απομακρυνθεί από κοντά σου, χωρίς να φαίνεται κάποιος ιδιαίτερος λόγος, σε σημείο που δεν το είχες προσέξει. Η πραγματικότητα έρχεται στην επιφάνεια και εντυπωσιάζεσαι με κάτι που μαθαίνεις. Όλα ευτυχώς ισορροπούν πάλι με καλή διάθεση και δικαιώνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθήματα που έχει το ταίρι σου έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και θέλει να σου δώσει ευτυχία. Δες τα πράγματα από την θετική πλευρά τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα, που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος
Γενικά
Μην αφήνεις άλλο χρόνο να περνάει αναξιοποίητος. Το χρονικό διάστημα που χρειάστηκες για να προχωρήσεις έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Δυστυχώς η απουσία σου δεν διευκολύνει να φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Βάλε τάξη στα πράγματα, όσο οι πλανήτες σου προσφέρουν ευκαιρίες για δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική, για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πάντα έχεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν χρειάζεται σήμερα να εκνευρίζεσαι από κάποιες καθυστερήσεις. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις αρκετά.

Ζυγός
Γενικά
Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στον ορίζοντα για την αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Η δυναμική σου δράση απελευθερώνεται από τη συστολή του παρελθόντος και καταφέρνεις να δημιουργήσεις με ευκολία πράγματα, για τα οποία έχεις δυσκολευτεί πολύ στο παρελθόν. Μην αφήνεις ανεκμετάλλευτο το χρόνο που έρχεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το συναισθηματισμό τον έχεις, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις αρκετό φόρτο και το άγχος θα έχει τον πρωτεύοντα ρόλο. Θα μπορέσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί να σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός
Γενικά
Μην δίνεις την εντύπωση στον κοινωνικό σου περίγυρο πως είσαι σνομπ, αποφεύγοντας κάποια καλέσματα. Η καθημερινότητά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και είναι αδύνατον να ανταποκριθείς. Είναι τόσο απλό να εξηγήσεις και πραγματικά μπορείς να αποφύγεις κάθε πιθανότητα παρεξήγησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δείξεις στο ταίρι σου με την συμπεριφορά σου, ότι είσαι δίπλα του και το καταλαβαίνεις, για να μπορέσει να ηρεμήσει από το άγχος που έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά στην δουλειά σου και θα αρχίσουν σιγά -σιγά να υλοποιούνται τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά έχεις πολλά έξοδα, γι αυτό απόφυγε να παρασύρεσαι σε αγορές. Για να μην βρεθείς εκτός προϋπολογισμού, προγραμματίσου καλύτερα.

Τοξότης
Γενικά
Κάποιο άτομο κύρους που στο παρελθόν σε έχει στηρίξει, επανέρχεται στο προσκήνιο και σου ξαναπροσφέρει ευκαιρίες. Προσπάθησε να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να καταφέρεις όσα ονειρεύεσαι αυτά τα χρόνια . Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα καταφέρεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κινήσου όπως ξέρεις και θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στην δουλειά σου θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις προγραμματίσει από πριν. Στα οικονομικά θα δεχτείς προτάσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Η κατάσταση βρίσκεται στο απροχώρητο. Μην αφήνεις άλλα περιθώρια. Δράσε δυναμικά για να βάλεις τάξη σε όσα εκκρεμούν, τώρα που οι πλανήτες σου δημιουργούν ευνοϊκό κλίμα για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Φίλοι σε στηρίζουν με καθοριστικό τρόπο, σε ότι εσύ αποφασίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει σήμερα ο σύντροφός σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα ξεφύγεις από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θέματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό δρόμο. Έχεις πολύ διορατικότητα στην δουλειά σου και θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα. Αρχίζουν και ισορροπούν τα οικονομικά σου. Μην συνεχίζεις λοιπόν να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού μπορούν σε οδηγήσουν.

Υδροχόος
Γενικά
Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα ξεκούρασης, ψυχαγωγίας και εσωτερικής αναζήτησης. Οι πλανήτες σε βοηθούν να δεις τα πράγματα με ειλικρίνεια και να ακολουθήσεις τα θέλω σου με σοβαρότητα. Σύντομα τα αποτελέσματα δικαιώνουν κάθε προσπάθεια και θυσία του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε μερικά ερωτηματικά που θα σου δημιουργηθούν σήμερα στην σχέση σου, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί μπορεί να κάνεις και λάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις, για να ξεπεράσεις την στασιμότητα στον χώρο της δουλειάς. Τα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Ιχθύς
Γενικά
Το ενδεχόμενο μίας ξαφνικής μετακίνησης σε αγχώνει, αλλά προσπάθησε να μην την αποφύγεις. Μία νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει και υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Προσπάθησε να εξετάσεις όλα τα δεδομένα που παρουσιάζονται και δείξε προσοχή στη στάση σου. Οι υπερβολές δεν οδηγούν ποτέ εκεί που χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου δώσει όλες τις καλές επιρροές της. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις το μέλλον με πολύ αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις, αλλά και πολύ άγχος. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Φροντίζεις ωστόσο να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.

Πηγή: www.oroskopos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being