Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Επισκέπτες από τη Δυτική Ελλάδα στην αγορά της Πάτρας- "Ζεστή" η Κυριακή των Βαΐων-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ

Επισκέπτες από τη Δυτική Ελλάδα στην αγο...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Με συνεχόμενο ωράριο όλα τα εμπορικά καταστήματα στην Πάτρα Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή

Η Κυριακή των Βαΐων ήταν μια ζεστή ημέρα για την Πάτρα όχι μόνο καιρικά, αλλά και για την κίνηση και την επισκεψιμότητα στην αγορά της, οπότε και τα καταστήματα ήταν ανοικτά. Όπως προκύπτει από εμπόρους, καταναλωτές κυρίως από Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία βρέθηκαν στην πόλη, συνδυάζοντας βόλτα και ψώνια και η αγορά παρουσίασε μια καλύτερη εικόνα, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, το οποίο αποδείχτηκε δύσκολο, για τους περισσότερους.

"Επιβεβαιώνεται ότι σε περιόδους οικονομικής ύφεσης δημιουργείται συγκεντρωτισμός και το διαπιστώνουμε όσοι επιχειρούμε στην Πάτρα σε επίπεδο εμπορικών καταστημάτων. Η Πάτρα μέσα στην κρίση και τα προβλήματα του εμπορίου, την τελευταία εξαετία κράτησε επισκέπτες και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα κατά τις εορταστικές περιόδους.Ας κρατήσουμε αυτό το αισιόδοξο στοιχείο γι΄αυτό και οφείλουμε θεσμοί, όπως η Περιφέρεια, ο Δήμος ,το Επιμελητήριο, οι Εμπορικοί Σύλλογοι κλπ να βρισκόμαστε σε έναν διαρκή διάλογο, έτσι ώστε να συντονιστούμε στην κατεύθυνση την ενίσχυσης της επισκεψιμότητας στην πόλη,.οχι μόνο σε επίπεδο εμπορίου, αλλά και σε επιπεδο πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, θρησκευτικό  και διασκέδασης", επισημαίνει στο thebest.gr o Θεόδωρος Δούρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Dur ΑΕ.

Επισκεψιμότητα από καταναλωτές γειτονικών πόλεων διαπίστωσανκαι ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Γιώργος Ρώρος και ο Πρόεδρος των Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Πάτρας Δημήτρης Παλούμπης.

"Δεν θα πρέπει να περιμένουμε θαύματα από μια μέρα. Μιλώντας και με συναδέλφους μου μεταφέρουν ότι από το Σάββατο του Λαζάρου άρχισε η αγορά να "ζεσταίνεται", αλλά και την Κυριακή κινήθηκε.Σε κάθε περίπτωση η αγορά δεν ελιναι όπως ήτανπριν δυο χρόνια.Κάθε χρόνο από το 2014 και μετά υπάρχει σταδιακή μείωση".

Στα ίδια με περσινά επίπεδα ίσως και με μια μικρή βελτίωση αποτιμά την κίνηση της Κυριακής των Βαΐων ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας αναφέροντας ότι ήδη άρχισαν να γίνονται οι πρώτες αγορές, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα οι περισσότεροι έκαναν διερευνητικές βόλτες.

ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ανακοίνωσε το, προτεινόμενο, ωράριο καταστημάτων για την Μεγάλη Εβδομάδα. Αναλυτικά:

Δυτ.Ελλάδα: 70% κάτω το εμπόριο την τελευταία επταετία!Ανοικτά καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων-Το εορταστικό ωράριο στην Πάτρα

Δυτική Ελλάδα:"Κλαίει" η αγορά-Μουδιασμένη η ... - The Best News

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΪΩΝ

11.00 – 18.00 (προαιρετικά)

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ

9.00 – 14.00

17.30 – 21.00

Μ. ΤΡΙΤΗ

9.00 – 14.00

17.30 – 21.00

Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ

9.00 – 14.00

17.30 – 21.00

Μ. ΠΕΜΠΤΗ

9.00 – 21.00

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

13.00 – 19.00

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

9.00 – 15.00

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ

ΑΡΓΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

ΑΡΓΙΑ


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΙΩΝ: 11.00- 20.00

MEΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9.00 - 21.00

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ 9.00 - 21.00

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 9.00 - 21.00

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 9.00 - 21.00

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.00 - 19.00

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9.00 - 20.00



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά