Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η μέθοδος "τρίχα-τρίχα" ήρθε στο Hama - Η Μαρία Ανδριοπούλου μας εξηγεί!

 Η μέθοδος "τρίχα-τρίχα" ήρθε ...

Διαβάστε αναλυτικά για τη νέα μέθοδο

Από την εποχή της Μάρλεν Ντίτριχ με τα φρύδια-υπονοούμενο ή την εποχή που η Μπρουκ Σιλντς έκανε επανάσταση με τα πυκνά δασώδη φρύδια της στη Γαλάζια Λίμνη, φτάσαμε στο σήμερα, όπου τα όσο-πρέπει-πυκνά τόξα της Μέγκαν Φοξ και τα υπέροχα επιμήκη φρύδια της Νάταλι Πόρτμαν έχουν δημιουργήσει νέα σχολή στο θέμα.
Το ζητούμενο τώρα είναι καλοσχηματισμένα πυκνά φρύδια, με τέλεια γεωμετρία, όπου καμία τρίχα δεν πετάει, αλλά και καμιά δεν λείπει.

Η νέα μέθοδος του μονιμου μακιγιαζ «τρίχα-τρίχα» έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα και πολλά άλλα που έχουν δημιουργήσει το χρόνιο «βγάλε-βγάλε» με το τσιμπιδάκι, ή ίδια η φύση ή διάφορες ασθένειες.

Τι είναι η μέθοδος  μονιμου μακιγιαζ «τρίχα-τρίχα»;

Το μονιμο μακιγιαζ είναι μια αισθητική διαδικασία, με την οποία δημιουργούμε  μονιμο χρωματισμό του δέρματος και ως αποτέλεσμα έχει την δημιουργία  φυσικού  αποτελέσματος στο σχηματισμό φρυδιών.

Συγκεκριμένα η τεχνική "τριχα- τρίχα" Πρόκειται για μια μέθοδο με 100% φυσικό αποτέλεσμαχωρίς το άγχος του τατουάζ,που τελικά δημιούργησε μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που πήγε να λύσει. Με την παλαιότερη μέθοδο, η μελάνη εισχωρούσε σε βαθύτερες στιβάδες του δέρματος (στο χόριο), με αποτέλεσμα να έχουμε άσχημους αποχρωματισμούς ή απλωμένο σκούρο χρώμα, που έκανε κυριολεκτικά την τρίχα τριχιά, δίνοντας στο φρύδι το εφέ του πασαλειμμένου μαρκαδόρου.

Χάρη στις νέες εξελιγμένες τεχνικές«Hair stroke »  και  "Σκίασης"  καθως και των  μηχανημάτων  νέας γενιάς με «HD» βελόνες (3 φορές πιο λεπτές από τα συμβατά μηχανήματα κοσμητικού τατουάζ), ζωγραφίζονται λεπτές τρίχες, με κρυστάλλινη ευκρίνεια και τρισδιάστατο εφέ, που δίνει βάθος. Μάλιστα, σε περιπτώσεις (όπως μετά από χημειοθεραπεία ή αλωπεκίαση) όπου απουσιάζει τελείως το φρύδι, ζωγραφίζεται ακόμη και το χνούδι. Έτσι, πετυχαίνουμε όμορφα, καλοσχηματισμένα φρύδια, τόσο ρεαλιστικά, που ορκίζεσαι ότι μπορείς να τα χαϊδέψεις.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Έχει διάρκεια 1-3 χρόνια, ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος.Σταδιακά, με το πέρασμα του χρόνου, θολώνει.Σε αυτήν τη φάση, επιλέγουμε να το ανανεώσουμε με μία συνεδρία συντήρησης και να φέρουμε πίσω στη ζωή τις τριχούλες! Επίσης λόγω,της  ηλιακης ακτινοβολιας  που εχουμε στην χωρα μας  για μεγαλο χρονικο διάστημα  ειναι ενας παράγοντας ,που συμβάλει  ώστε να επαναλάβουμε ετήσια .

Τα χρώματα είναι ορυκτής προέλευσης, δηλαδή ποιότητες τέτοιες που αναγνωρίζονται από το σώμα ως φιλικές και αποβάλλονται ήπια χωρίς να αφήνουν ίχνη. Αν, δηλαδή, κάποια στιγμή δεν θέλεις άλλο να το έχεις μπορείς να απαλλαγείς από αυτό το αποτέλεσμα είναι ανατρέψιμο."

Δηλαδή μπορώ να αποκτήσω με την μεθοδο "τριχα-τρίχα"το ιδανικό σχήμα φρυδιου; (Μακρύ, πυκνό, λεπτό..)
"Ναι, φυσικά! Μπορούμε να δώσουμε μάκρος, μπορούμε να το κάνουμε πιο πυκνό, να του αλλάξουμε τελείως σχήμα, να το σηκώσουμε, να δώσουμε την αίσθηση του μίνι λιφτ... Στόχος μας είναι   είναι να επέμβουμε  βάσει των κανόνων της φυσιογνωμίας και της ανατομίας του προσώπου, ώστε να έχουμε το μέγιστο φυσικό αποτέλεσμα.

Και τι προηγείται της μεθόδου ¨τριχα-τρίχα"; Πρέπει όλο το φρύδι να βγει με τσιμπιδάκι; 
"Δεν βγάζουμε ποτέ όλο το φρύδι. Κρατάμε τις φυσικές τρίχες του φρυδιού όπως και το χνούδι.Βγάζουμε μόνο τις τρίχες οι οποίες μας δυσκολεύουν να δώσουμε ένα αρμονικό σχήμα."

Πόσο διαρκεί χρονικά η εφαρμογή του μονιμου μακιγιαζ φρυδιων ;
"Η διαδικασία αυτή απαιτεί συγκέντρωση και ηρεμία ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.  Δίνουμε  σημασία προπάντων στην ποιότητα του τελικού αποτελέσματος και αυτό δεν συνάδει με τη βιασύνη. Η συνολική διάρκεια της διαδικασίας υπολογίζεται στις δύο με τρεις ώρες. περιλαμβάνοντας  συμβουλευτική συνεδρία, όπου η πελάτισσα θα εξηγήσει με λεπτομέρεια τι ακριβώς επιθυμεί.

Ύστερα γίνεται η επιλογή του χρώματος για τη μέθοδο  "Τριχα -Τρίχα", βάσει των φυσικών χαρακτηριστικών (χρώμα του δέρματος, της φυσικής τρίχας του φρυδιού ,του φυσικού χρώματος των μαλλιών και όχι των βαμμένων.)  Στη συνέχεια γίνεται προσεκτικός σχεδιασμός με μολύβι για να προσδιοριστεί το σχήμα που ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπο και στις επιθυμίες της πελάτισσας.  Η διάρκεια της διαδικασίας της μικροχρωμάτωσης αυτής καθαυτής εξαρτάται από την περιοχή εφαρμογής, τις ιδιαιτερότητες του δέρματος και την τεχνική.

Τέλος,σε ποιές περιπτώσεις συνιστάται  το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών «τρίχα-τρίχα» & "Σκίαση";

 

ιδανικό ειναι για τις παρακατω περιπτώσεις:

  • να διορθώσει αραιά φρύδια ή φρύδια που έχουν αποτριχωθεί      αρκετά ή ανύπαρκτα φρύδια
  • δώσει εκπληκτικό σχήμα και πιο νεανική εμφάνιση
  • άτομα με τριχόπτωση ή λάθος σχήμα
  • άτομα μετά από χημειοθεραπεία
  • αλλωπεκία
  • να καλύψει κάποιο σημάδι ή κάποια ουλή που υπάρχει στα φρύδια
  • άτομα που θέλουν να ενισχύσουν-τονίσουν τα όμορφα φυσικά τους φρύδια τους.

Σε ποιες περιπτώσεις δεν συνιστάται το ημι-μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών;

 

Oι περιπτώσεις που αποφεύγεται είναι:

  • Αποφεύγεται κατά την εγκυμοσύνη,
  • στον θηλασμό,
  • σε αιματολογικές ασθένειες,
  • όταν υπάρχουν μη ελεγχόμενα αυτοάνοσα νοσήματα ,
  • αν υπάρχει ιστορικό ή τάση για ουλώδη ιστό ή χηλοειδή.
  • να αναφέρω,πως είναι προτιμότερο να έχουμε ολοκληρώσει τον  κύκλο όποιας αντιβιοτικής αγωγής μας εχει χορηγηθέι και έπειτα να προβούμε στην εφαρμογη.

Σε αυτη την ερώτηση επιβάλεται να αναφέρω πως οι ενδιάφερόμενοι πελάτες υποβάλλουν ένα έντυπο πριν ξεκινησουμε  την πρώτη   εφαρμογή όπου ενημερώνονται αναλόγως ,αλλά γνωρίζουμε κ εμείς  για τυχόν αλλεργίες ή κάτι αλλο που  θα πρέπει να  ενημερωθούμε και  να  πράξουμε αναλόγως.

Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης μολισματικών ασθενειών?

Μείζωνος σημασίας αποτελεί στο καταστημά μας η  ορθή εφαρμογή όλων των μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης ασθενειών. Τα υλικά και οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας του Μόνιμου μακιγιάζ Φρυδιών είναι μιας χρήσης. Οι κλειστές συσκευασίες με τα προϊόντα κάθε φορά ανοίγονται  μπροστά στην πελάτισσα πριν αρχίσει η διαδικασία.

Επιπλέον, ο χώρος που γίνεται το  διατηρείται απολύτως καθαρός, απολυμαίνεται αυστηρά πριν και μετά την κάθε εφαρμογή και  Με τους παραπάνω τρόπους εξαλείφεται η οποιαδήποτε πιθανότητα μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών με την μεθοδο μόνιμου  μακιγιάζ φρυδιών.

Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου κάθε ανθρώπου και γι’ αυτό, ο κύριος σκοπός μας είναι,  το αποτέλεσμα που θα σας δώσουμε να είναι φυσικό. Το Μόνιμο Μακιγιάζ  Φρυδιών σας προσφέρει τα τέλεια φρύδια που πάντα επιθυμούσατε!

 

Hama spa care
Διεύθυνση: Βότση 17 & Ρ. Φεραίου
Τηλ. :2610-009988

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά