Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

To Νοέμβρη το φιλμ «Justice League» στις αίθουσες - Χαμός με τους σταρ της ταινίας στο CinemaCon του Λας Βέγκας

To Νοέμβρη το φιλμ «Justice League» στις...

Παίζουν Μπεν Άφλεκ, Τζέισον Μομόα, Χένρι Καβίλ

To Νοέμβριο θα δούμε στις σκοτεινές αίθουσες την «Justice League» της DC Comics, ωστόσο η ομάδα των υπερηρώων της ταινίας συνόδευσαν τον σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ σε μια σούπερ δημόσια εμφάνιση στο CinemaCon του Λας Βέγκας, στις ΗΠΑ με τις φωτογραφίες να κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου.

«Το "Justice League" είναι το τέλος μιας διαδρομής που έχει κρατήσει επτά χρόνια. Είμαι τεράστιος θαυμαστής αυτών των χαρακτήρων και είναι ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό να έχω την ευκαιρία να τους ζωντανέψω όλους μαζί σε μια μόνο ταινία», ανέφερε ο Ζακ Σνάιντερ στο CinemaCon του Λας Βέγκας, στο κοινό και τους επαγγελματίες του σινεμά και του κόσμου των κόμικς.

Μαζί του ήταν ο γοητευτικός Μπεν Αφλεκ (στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από την αποκάλυψη ότι τον τελευταίο καιρό είχε σοβαρό θέμα εθισμού στο αλκοόλ), o Χένρι Καβίλ, o μυώδηw Τζέισον Μομόα, o Έζρα Μίλερ και o Ρέι Φίσερ.

Παρουσιάστηκε ένα κλιπ από το «Justice League» (το τρέιλερ μπορείτε να το δείτε καθώς μας το έστειλε η εταιρεία διανομής Tanweer) ενώ ο Τζέισον Μομόα μίλησε για τον χαρακτήρα «Aquaman», τον οποίο υποδύεται (σύντομα ξεκινάει γυρίσματα για την ατομική του ταινία με σκηνοθέτη τον Τζέιμς Γουάν) και η Γκαλ Γκαντότ από το Ισραήλ εμφανίστηκε μέσω βίντεο και μίλησε για την «Wonder Woman» που θα παιχθεί στις αίθουσες τον Ιούνιο.

Σε σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μπεν Άφλεκ, Χένρι Καβίλ, Γκαλ Γκαντότ, Τζέισον Μομόα, Έζρα Μίλερ, Ρέι Φίσερ, Τζέρεμι Άιρονς, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Τζ. Κ. Σίμονς, Έιμι Άνταμς, Νταιάν Λέιν, Άμπερ Χερντ και Γουίλεμ Νταφόε.

Η ώρα της «Justice League» πλησιάζει. Τα πρώτα ψήγματα μπήκαν ήδη στις ταινίες «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» και «Ομάδα Αυτοκτονίας», με τον Μπρους Γουέιν (Μπάτμαν) να ανταλλάσσει απόρρητες πληροφορίες με την Νταϊάνα Πρινς (Wonder Woman) και την Αμάντα Γουόλερ για νέα άτομα με υπερδυνάμεις. Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό.

Η συνέχεια θα δοθεί τον Νοέμβριο του 2017, και πιο συγκεκριμένα στις 16/11/2017. Το φιλμ θα προβληθεί και τρισδιάστατο. Θα το δούμε και στην Πάτρα.

Ο Ζακ Σνάιντερ θα μας παρουσιάσει λοιπόν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την «Justice League», την πιο δημοφιλή και διαχρονική ομάδα υπερηρώων του DC Universe, η οποία αποτελείται από τους Σούπερμαν, Μπάτμαν, Γουόντερ Γούμαν, Φλας, Σάιμποργκ και Άκουαμαν. Το σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo»).

Οι φωτ. από το Λας Βέγκας, είναι από την ανάρτηση του flix.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture