Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τοξοβολία: Τιμητική εκδήλωση για τους πρωταθλητές του Α.Σ.Σ.Α.

Τοξοβολία: Τιμητική εκδήλωση για τους πρ...

Πρόκειται για τους αθλητές Βαγγέλη Πέττα, Ανδρέα Ζαχαράκη και Χάρη Αγγελόπουλο

Τους αθλητές του ΑΣΣΑ, που κατέκτησαν την πρώτη θέση πανελλαδικά στον αγώνα Πρωταθλήματος τοξοβολίας, τίμησαν ο πρόεδρος, οι αθλητές και τα μέλη του Συλλόγου, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας.

Πρόκειται για τους αθλητές Βαγγέλη Πέττα, Ανδρέα Ζαχαράκη και Χάρη Αγγελόπουλο, οι οποίοι διακρίθηκαν στο ομαδικό σύνθετο τόξο Α΄ κατηγορίας, στον αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας (Ε.Ο.Τ.) στο Ναύπλιο, ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του ΑΣΣΑ Χρήστος Κουρνούτος απένειμε στους πρωταθλητές του Συλλόγου κύπελλα, ειδικά για τον καθένα από αυτούς, ως ένδειξη τιμής για τη διάκρισή τους, μιας και το κύπελλο που «σήκωσαν» προήλθε από ομαδική προσπάθεια και γι’ αυτό το αφιέρωσαν στο Σύλλογό τους.

«Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που οι αθλητές του ΑΣΣΑ απέδειξαν και φέτος, για ακόμα μια φορά, ότι με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή μπορούν, όχι μόνο να πετύχουν το στόχο τους, αλλά και να κατακτήσουν την κορυφή. Το Πρωτάθλημα τοξοβολίας είναι ένας ανώτερος θεσμός και η κορυφή όλων των αγώνων, γι’ αυτό και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές, που εύχομαι και προσδοκώ να αποτελέσουν λαμπρό παράδειγμα και για τους υπόλοιπους αθλητές του Συλλόγου, συνεχίζοντας τη νικηφόρα πορεία του ΑΣΣΑ», υπογράμμισε ο κ. Κουρνούτος.

Οι αθλητές, από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν τον κ. Κουρνούτο που ανέλαβε προσωπικά την προπόνηση και προετοιμασία τους και δήλωσαν έτοιμοι να συμμετάσχουν στις επικείμενες διοργανώσεις αγώνων τοξοβολίας, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ.Σ.Α. πρωτοστατεί πάντα μέσα στα αθλητικά δρώμενα και, όπως πέρσι ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα κλειστού χώρου 18μ στο ομαδικό, έτσι και φέτος βρέθηκε πάλι πρώτος, επιβεβαιώνοντας το κύρος και την ποιότητά του, μέσα σε μια πορεία 15 ετών, με αθλητές του στο βάθρο των επιτυχιών σε Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Πλακούδα: Η Πατρινή αθλήτρια τοξοβολίας με συμμετοχή σε τέσσερις Ολυμπιάδα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports