Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έγινε η πρεμιέρα της ταινίας «Τα στρουμφάκια: το χαμένο χωριό» στην Αθήνα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Έγινε η πρεμιέρα της ταινίας «Τα στρουμφ...

Την παιδική animation ταινία θα την δούμε και στην Πάτρα από την Πέμπτη 30/3

Η αγαπημένη Στρουμφοπαρέα επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αυτή τη φορά σε κανονική animated ταινία και χωρίς ηθοποιούς, με τη Στρουμφίτα να πρωτοστατεί μιας περιπέτειας για να ανακαλύψει την πραγματική της ταυτότητα.

Με αυτή την αφορμή, αποκαλύπτεται ένα κρυμμένο μυστικό, που το Στρουμφοχωριό και ο μάγος Δρακουμέλ αγνοούσαν και υποδέχονται με επιφύλαξη. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας της Sony «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό» (βγαίνει στις αίθουσες από την Πέμπτη 30/3 και θα την δούμε και στην Πάτρα) πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 26 Μαρτίου στον κινηματογράφο Village Cinemas στο The Mall Athens, παρουσία πολλών μικρών φίλων και των διάσημων συντελεστών, που δάνεισαν τις φωνές τους στους ήρωες της ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ίαν Στρατής, frontman των Mad Street δάνεισε την φωνή του στον Σκουντούφλη, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Σπύρος Μαργαρίτης ως Προκόπης, η παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά ως Στρουμφο Κρινιώ και η τραγουδίστρια των Other View Έλενα Τσαγκρινού που δάνεισε τη φωνή της στη Στρουμφ-Ανθή, βρέθηκαν στην πρεμιέρα, φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς τους φίλους, αλλά και με την Στρουμφίτα και τον ΜπαμπαΣτρούμφ που έδωσαν το παρόν!

Στην κατάμεστη V-Max αίθουσα και λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή της ταινίας, οι Mad Street ερμήνευσαν ζωντανά το τραγούδι «Μη Φοβάσαι» που έγραψαν ειδικά για τους τίτλους τέλους της ταινίας, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, με την Στρουμφίτα και τον ΜπαμπαΣτρούμφ να δίνουν τον παλμό στην αίθουσα.

Σύνοψη:

Στη νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο - γεμάτο μαγικά πλάσματα - Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοιστορία.

Το φιλμ θα προβληθεί στους κινηματογράφους σε διανομή από τη Feelgood και σε 3D (μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture