Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγρια κόντρα μεταξύ συνδικαλιστών γιατρών και Κώστα Μάρκου για τους ειδικευόμενους - Είχαν κληθεί στον διάλογο αλλά δεν ανταποκρίθηκαν - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Άγρια κόντρα μεταξύ συνδικαλιστών γιατρώ...
Νασόπουλος Θάνος
[email protected] , Facebook Page

Ο Πρόεδρος του ΚΕΣΥ τους είχε απευθύνει τρεις φορές πρόσκληση για συμμετοχή στη διαβούλευση για τους ειδικευόμενους

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ μερίδας νοσοκομειακών γιατρών και του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, Κώστα Μάρκου, με αφορμή τις προτεινόμενες αλλαγές στο θέμα των ειδικευόμενων ιατρών και στις εξετάσεις ειδικότητας. Η Τριμελής Επιτροπή Γιατρών του Αγίου Ανδρέα εξέδωσε την Τρίτη, ανακοίνωση με την οποία καλούσε τον Κώστα Μάρκου να παραιτηθεί ισχυριζόμενη πως οι προτεινόμενες αλλαγές είναι επικίνδυνες και στρέφονται εναντίον των ειδικευόμενων.

Τον αποκάλεσε μάλιστα προκλητικότατο.

Γιατροί Αγίου Ανδρέα Πατρών κατά ΚΕΣΥ για τους ειδικευόμενους

Ο Πρόεδρος του ΚΕΣΥ απάντησε το πρωί της Τετάρτης πως η προτεινόμενη μεταρρύθμιση έρχεται να λύσει προβλήματα και παθογένειες γύρω από την εξέταση των ειδικευόμενων ανά την Ελλάδα χαρακτηρίζοντας όσους αντιδρούν «συνδικαλισταράδες» που αισθάνονται ότι πρέπει να επιβεβαιώσουν τον ρόλο τους και την παρουσία τους.

Κ. Μάρκου: Οι "συνδικαλισταράδες" γιατροί αισθάνονται ότι πρέπει να επιβεβαιώσουν το ρόλο τους- Σεβαστά τα δικαιώματα των ειδικευόμενων

Οι συγκεκριμένες αλλαγές αποτέλεσαν προϊόν ευρείας διαβούλευσης μεταξύ των αρμόδιων επιστημονικών φορέων, των ιατρικών σχολών και του ΚΕΣΥ, στην οποία μάλιστα σύμφωνα με έγγραφα που έχει το thebest.gr στην κατοχή του, κλήθηκαν επανειλημμένως  και οι εκπρόσωποι των νοσοκομειακών γιατρών της Πάτρας χωρίς ωστόσο να ανταποκριθούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις