Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

«Book Stop Cafe», το ολοκαίνουριο κατάστημα second hand βιβλίου στο κέντρο της πόλης!

«Book Stop Cafe», το ολοκαίνουριο κατάστ...

Το νέο στέκι των «βιβλιοφάγων» !

Τα παλαιοβιβλιοπωλεία και τα βιβλιοπωλεία με μεταχειρισμένα βιβλία είναι παρεξηγημένα στην Ελλάδα. Σε άλλες χώρες αποτελούν θεσμό και χαίρουν σεβασμού και προσοχής. Εκεί στρέφονται όλοι οι μεγάλοι συλλέκτες. Η κουλτούρα αυτή, όμως, δεν έχει περάσει και σε εμάς. Μάλλον είναι καιρός να την υιοθετήσουμε!

Το  ''Book Stop Cafe'' δημιουργήθηκε από την προσωπική μας αναζήτηση στα μονοπάτια της πολιτιστικής κληρονομιάς που αφήνει πίσω της η Ιστορία, ο Πολιτισμός, η Τέχνη, στο πέρασμα του χρόνου. Ένας σύγχρονος χώρος που φιλοξενεί μια πλούσια συλλογή βιβλίων κάθε θεματολογίας στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Λειτουργεί ως παλαιοβιβλιοπωλείο και καφέ με δύο εισόδους. Ήσυχο με «σπιτική» ατμόσφαιρα προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για την ανάγνωση ενός βιβλίου παρέα με τον αγαπημένο σας καφέ. Οι ιδιοκτήτες του, προτείνουν μεταχειρισμένα ή καινούργια βιβλία στους αναγνώστες, δημιουργώντας προσωπική επαφή.

Στον ατμοσφαιρικό του χώρο, που είναι στέκι ανταλλαγής ιδεών μπορείτε να αναζητήσετε τίτλους από την σύγχρονη και την κλασσική λογοτεχνία, μελέτες φιλολογίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, ιστορικά βιβλία για κάθε περίοδο, κόμικς, σχολικά βοηθήματα, θέατρο, μουσική, λεξικά και άλμπουμ-λευκώματα για υπέροχα δώρα. Επιπρόσθετα μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε βιβλίο θέλετε από οποιονδήποτε εκδοτικό οίκο, ακόμη και αν είναι μεταχειρισμένο ή εξαντλημένο ώστε να το έχουμε στις λίστες αναζήτησης και να σας το φέρουμε. Επίσης αν έχετε βιβλία που δεν θέλετε να κρατήσετε στη βιβλιοθήκη σας μπορείτε να μας τα φέρετε να τα αγοράσουμε ή να τα ανταλλάξουμε με οποιοδήποτε μεταχειρισμένο ή νέο βιβλίο ανάλογης αξίας.

Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και το βιβλίο πρέπει να κάνει τον κύκλο του προσφέροντας γνώσεις σε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται!

 

Θα μας βρείτε:

Πατρέως 43

Βούρβαχη 9

Τηλέφωνο: 26111 04 123

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά