Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 9 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 9 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Φεύγει ο δυναμικός Άρης απ’ το ζώδιό σας, αφού πρώτα απ’ τα τέλη Ιανουαρίου σάς ενεργοποίησε αρκετά και σας ώθησε σε πολλά νέα ξεκινήματα. Τώρα θα επηρεάσει τα οικονομικά σας, όπου μέχρι τις 21/4 θα τρέξετε για διάφορες πληρωμές, συναλλαγές, αγορές, πωλήσεις, ενώ δεν λείπουν τα οικονομικά άγχη. Παράλληλα, θα κάνετε μάχες για θέματα αξιών.

Ταύρος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο δυναμικός Άρης, ο οποίος μέχρι τις 21/4 που θα κάτσει θα σας κάνει αρκετά αποφασιστικούς, ενώ θα σας ωθήσει σε ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Θα πρέπει όμως να προσέξετε τον εγωισμό, τις εντάσεις, αλλά και τις φλεγμονές, τα ατυχήματα, τα εγκαύματα, τα κοψίματα. Φροντίστε να μην είστε εριστικοί.

Δίδυμοι

Καθώς ο Άρης θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 21/4, πριν δηλαδή μπει στο ζώδιό σας, θα σας ωθήσει να κλείσετε θέματα απ’ το παρελθόν και διάφορους κύκλους, όχι χωρίς άγχος ωστόσο. Στο διάστημα αυτό αναμένεται να δυσκολευτεί ο ύπνος σας, είτε λόγω έντασης, ή λόγω φασαρίας, κλπ. Προσέξτε απωθημένα και κρυφούς θυμούς.

Καρκίνος

Η αλλαγή ζωδίου του Άρη θα φέρει νέους φίλους στη ζωή σας έως τις 21/4, ένα διάστημα που επίσης θα δραστηριοποιηθείτε δυναμικά μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, θα πάρετε πρωτοβουλίες εκεί, ίσως ξεκινήσετε τη συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα αλλά και σε κάποιο διαδικτυακό project. Προσέξτε ωστόσο τις εντάσεις με φίλους/γνωστούς, και στο διαδίκτυο.

Λέων

Δυναμική περίοδος για τα επαγγελματικά σας θα είναι μέχρι τις 21/4, με τον Άρη που αλλάζει τώρα ζώδιο να σας ωθεί σε ξεκινήματα και δράσεις, ενώ είναι εποχή που μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες. Προσέξτε ωστόσο τις εντάσεις, ειδικά με άτομα εξουσίας, αλλά και να μην φανείτε εριστικοί και οξείς στο κοινό. Κουραστική εποχή.

Παρθένος

Θα σας δυναμώσει αρκετά η είσοδος του Άρη στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, έως τις 21/4, ένα διάστημα που θα προχωρήσετε σε ανοίγματα, όπως και στο ξεκίνημα σπουδών και διδασκαλίας. Πιθανές αποφάσεις και δράσεις για θέματα σπουδών. Εποχή ταξιδιών. Νομικές διαμάχες. Συγκρούσεις με συγγενείς και με αλλοδαπούς. Φανατισμός, συγκρούσεις ιδεολογικές/πολιτικές.

Ζυγός

Ο Άρης αλλάζει ζώδιο και θα τονώσει αρκετά τον ερωτικό τομέα έως τις 21/4. Όμως φροντίστε στο διάστημα αυτό να μην εισβάλλετε στις ζωές άλλων – ίσως κάποιοι άλλοι επίσης εισβάλλουν στη ζωή σας. Μια περίοδος με δυναμικές δράσεις αλλά και άγχη ή συγκρούσεις γύρω από θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, διατροφής κλπ.

Σκορπιός

Ξεκίνημα σχέσεων και συνεργασιών θα φέρει ο Άρης απ’ τον Ταύρο έως τις 21/4, ένα διάστημα που θα πάρετε πρωτοβουλίες για και προς τους άλλους. Ωστόσο το κλίμα θα είναι εύφλεκτο και θα πρέπει να προσέξετε διαφωνίες και συγκρούσεις με το σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά – επικρατεί αρκετός εγωισμός.

Τοξότης

Σε εργασιακά ξεκινήματα, δράσεις και πρωτοβουλίες θα σας ωθήσει η αλλαγή ζωδίου του Άρη, μέχρι τις 21/4 και θα φανείτε αποφασιστικοί. Προσέξτε όμως τις εντάσεις στο χώρο δουλειάς. Επίσης μεγαλύτερη φροντίδα χρειάζεται η διατροφή και η υγεία σας, γιατί μπορεί να παρουσιαστούν φλεγμονές ή ατυχήματα. Ξεκίνημα νέας διατροφής, θεραπείας ή προγράμματος fitness.

Αιγόκερως

Νέους έρωτες θα φέρει στη ζωή σας ο Άρης απ’ τον Ταύρο έως τις 21/4, κυρίως μέσα από δική σας πρωτοβουλία. Επίσης είναι εποχή με νέα δημιουργικά κι επιχειρηματικά project. Η διέλευση αυτή θα τονώσει τις δυνάμεις και την αυτοπεποίθησή σας. Προσέξτε ωστόσο τις εντάσεις και τα τρεχάματα με τα παιδιά, και τους εγωισμούς στα ερωτικά.

Υδροχόος

Έντονη συναισθηματικά θα είναι η περίοδος μέχρι τις 21/4 με τον Άρη που αλλάζει ζώδιο τώρα, και θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις με τους δικούς σας. Γενικά αυξάνει ο εγωισμός και η εριστικότητα. Μια περίοδος στην οποία θα τρέξετε αρκετά για θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων – πιθανή μετακόμιση, επιδιορθώσεις, ενοικιάσεις, ανακαινίσεις, κλπ.

Ιχθύες

Σε μια αρκετά ζωηρή, κινητική κι επικοινωνιακή περίοδο σάς βάζει η αλλαγή ζωδίου του Άρη, έως 21/4, ένα διάστημα με πολλές μετακινήσεις, ταξιδάκια αλλά και βόλτες, με πολλές επίσης συναντήσεις και γνωριμίες. Ωστόσο προσέξτε την εριστικότητα και την προκλητικότητα στο λόγο, τη γραφή αλλά και στην οδήγηση. Εντάσεις με συμμαθητές, συγγενείς, γείτονες. Ξεκίνημα μαθημάτων, σεμιναρίων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being