Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 30 Μαρτίου βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες το φιλμ "Σε τέσσερις χρόνους" με την Αντέλ Εξαρχόπουλος

Στις 30 Μαρτίου βγαίνει στις ελληνικές α...

Ενδεχομένως να το δούμε και στην Πάτρα

To Γαλλικό φιλμ με τίτλο «Σε τέσσερις χρόνους - Orpheline» του Αρνώ ντε Παγιέ αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή της weirdwave στις 30 Μαρτίου 2017 και πιθανόν να το δούμε και στην Πάτρα.

Τέσσερις στιγμές, τέσσερις γυναίκες, μία ζωή!

Στην ταινία παίζουν η Αντέλ Ενέλ (Το Άγνωστο Κορίτσι), η Ελληνογαλλίδα Αντέλ Εξαρχόπουλος (Η Ζωή της Αντέλ), η Τζέμα Άρτερτον (Η Άλλη Μποβαρί) και ο Σέρζι Λόπεθ (Ο Λαβύρινθος του Πάνα).

Τέσσερις στιγμές στη ζωή τεσσάρων γυναικείων χαρακτήρων: Ένα μικρό κορίτσι από την επαρχία, παίζει ένα κρυφτό που μετατρέπεται σε τραγωδία. Μία έφηβη εγκλωβισμένη σε μια ατελείωτη διαδοχή φυγής, ανδρών και ατυχιών, γιατί οτιδήποτε άλλο είναι καλύτερο από την οικογένειά της. Μια νεαρή γυναίκα που μετακομίζει στο Παρίσι και έχει τάση προς την καταστροφή. Μια ενήλικη γυναίκα, που νόμιζε πως βρήκε ασφαλές καταφύγιο μακριά από το παρελθόν της. Σταδιακά, οι χαρακτήρες συναντιούνται για να σχηματίσουν μία ενιαία ηρωίδα.

Μια όμορφη και μοναδική ματιά μιας ατρόμητης γυναίκας που επινοεί τον εαυτό της επ' άπειρον μέχρι να πετύχει την απόλυτη ελευθερία  – VARIETY

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Το Orphan έρχεται από την επιθυμία μου να βγω έξω από τον εαυτό μου. Ήθελα να κάνω τον θεατή να νιώσει τον αγώνα μιας γυναίκας για τη ζωή και την ελευθερία της. Κάνω ταινίες ώστε να νιώσω τις ζωές των άλλων. Φτάνοντας σε μια ηλικία, μπορεί κανείς να γυρίσει πίσω και να δει πως όλα γύρω του έχουν αλλάξει. Η ζωή μας είναι φτιαγμένη από πολλές ζωές.

Η ύπαρξη μας από πολλές υπάρξεις. Η κεντρική φιγούρα μιας βιογραφικής ταινίας δεν μπορεί να είναι η ίδια και για αυτό φανταστήκαμε μια ταινία χωρισμένη σε τέσσερις περιόδους: παιδική ηλικία, εφηβεία, νεότητα, ενηλικίωση. (....) Είναι η ιστορία μιας γυναίκας που αγωνίζεται για τη ζωή και την ελευθερία της. 2016. Γαλλία. Έγχρωμο

Σκηνοθεσία, Σενάριο: Αρνώ Ντε Παγιέ /Arnaud des Pallières

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Υβ Καπ (“Holy Motors”)

Διάρκεια: 111 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture