Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ "LA TRAVIATA" ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΟΠΡΑΝΟ ΣΟΝΙΑ ΓΙΟΝΤΣΕΒΑ LIVE ΑΠΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ "LA TRAVI...

Eρωτευμένη Βιολέτα σε μουσική Βέρντι

Αντίο στις λυρικές υπερατλαντικές υπερπαραγωγές: Αυτό το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 19.55 στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία ζωντανή μετάδοση της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, με την παράσταση "La Traviata" του Giussepe Verdi, μια από τις πιο σημαντικές όπερες του Verdi και από τις δημοφιλέστερες όλων των εποχών. Πρωταγωνιστεί η 36χρονη βουλγάρα σοπράνο Σόνια Γιόντσεβα, ένα μεγάλο ανερχόμενο αστέρι σύμφωνα με τους New York Times.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διεύθυνση Ορχήστρας: Nicola Luisotti               Σκηνοθεσία: Willy Decker

Σκηνικά-Κουστούμια: Wolfgang Gussmann       Φωτισμοί: Hans Toelstede

Χορογραφίες: Athol Farmer

Διανομή: Sonya Yoncheva (Βιολέτα Βαλερύ), Michael Fabiano (Αλφρ. Ζερμόν), Thomas Hampson.

Διάρκεια: 2 ώρες και 45΄

 

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ SONYA YONCHEVA ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΟΠΕΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!

 

Η Sonya Yoncheva φέρνει την περίφημη ερμηνεία της καταδικασμένης εταίρας Βιολέτα Βαλερύ στο κοινό της Met:Live in HD για πρώτη φορά, απέναντι στον ανερχόμενο τενόρο Michael Fabiano στο ρόλο του εραστή της, Αλφρέντο.  Ο Thomas Hampson ερμηνεύει έναν από τους πιο φημισμένους του ρόλους στη Met, τον Τζιόρτζιο Ζερμόν, τον κατηγορηματικά αντίθετο πατέρα του Αλφρέντο, σε μια επανάληψη της σκηνοθεσίας του Willy Decker υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Όπερας του Σαν Φρανσίσκο, Nicola Luisotti.

 

Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές όπερες του Giuseppe Verdi, η οποία έκανε πρεμιέρα στην Βενετία το 1853 ως μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες κυρίως λόγω του τολμηρού και αντισυμβατικού θέματος στο οποίο αναφέρεται, δηλαδή τον έρωτα ενός γόνου καλής οικογένειας με μια εταίρα. Μια γκάμα από πασίγνωστες άριες και ντουέτα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, μεταξύ αυτών τα «Libiamo”, “Sempre Libera”, “O mio rimorso” και άλλα αριστουργήματα.

Εισιτήρια στην Πάτρα διατίθενται από την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας, στο γραφείο της στο Εμπορικό Κέντρο Κόλλα, Πλατεία Γεωργίου, Γ! όροφος, τηλ. 6936.177790 Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 11-2 το πρωί, καθώς και στο Συνεδριακό πριν από την έναρξη της μετάδοσης. Τιμές €15 κανονικό, €10 μειωμένο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις μεταδόσεις επισκεφθείτε το www.metingreece.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture