Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάλι Καρναβάλι!ΔΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από το thebest.gr την ποδαράτη- Η ΣΕΙΡΑ των πληρωμάτων -30.000 καρναβαλιστές στην αφετηρία

Πάλι Καρναβάλι!ΔΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από το th...

Η ώρα του κεφιού

H Πάτρα χορεύει και χρωματίζει για λιγο την γκρίζα πραγματικότητα.Το Πατρινό Καρναβάλι φτάνει στο απόγειό του με τις παρελάσεις. Απόψε η νυχτερινή ποδαράτη  και αύριο η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής.ΔΕΙΤΕ τις παρελάσεις σε απευθείας μετάδοση από το thebest.gr σε συνεργασία με το Ionion.

 

Ήδη χιλιάδες επισκέπτες έχουν ξεκινήσει να φθάνουν με κάθε μέσο στην πόλη, με τη δημοτική Αρχή να περιμένει πάνω από 70.000 άτομα το τριήμερο.

Πάτρα: Πάνω από 70.000 επισκέπτες για το Καρναβάλι περιμένουν στο Δήμο - 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία

Χθες επισκέπτες και μη ξεφάντωσαν σε κέντρα διασκέδασης, σε χορούς και το πρωί πολλοί ξενύχτηδες ντυμένοι καρναβαλικά περιοδιάβαιναν την πόλη.

Η άφιξη κι άλλων επισκεπτών θα συνεχιστεί και σήμερα Σάββατο . ενώ χθες έγινε η πρώη παρέλαση των αρμάτων.

Η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί ζωντανά από τις 14.00 έως τις 16.30 και από τη δημόσια τηλεόραση.

Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση του Πατρινού Καρναβαλιού. Προηγούνται τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου κι ακολουθεί ο χείμαρρος των πληρωμάτων και των καρναβαλικών ομάδων με τα άρματα και τις κατασκευές τους. Μια εντυπωσιακή παρέλαση, χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, δημιουργίας και συμμετοχής που μεταμορφώνει την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής, διασχίζει την πόλη, παρακολουθείται από πλήθος θεατών στα πεζοδρόμια, τα μπαλκόνια των σπιτιών και τις κερκίδες. Παρουσιαστές της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 θα είναι η Νατάσσα Τραγουστή και ο Γιώργος Λογαράς.

Για τις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού συνολικά συμμετοχή έχουν δηλώσει συμμετοχή 146 πληρώματα για τις παρελάσεις, ενώ οι συμμετοχές-ομάδες που διαμορφώνονται σύμφωνα με τις συνεργασίες των πληρωμάτων για τις παρελάσεις είναι 126 (126 διαφορετικές στολές),  που αποτελούνται από 30.000 καρναβαλιστές. Αρκετές από τις ομάδες θα συνοδεύονται από δικά τους άρματα και κατασκευές μόνο την Κυριακή με αποτέλεσμα τα άρματα να φτάνουν τον αριθμό των 29.

ΑΥΤΑ είναι τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού– Γιορτινό το κλίμα στο κέντρο- ΟΛΑ όσα πρέπει να ξέρετε- ΦΩΤΟ

 

 

Συγκεκριμένα τα άρματα των πληρωμάτων που θα παρελάσουν μόνο την Κυριακή, αφορούν στα πληρώματα και τις συνεργασίες: 40 («Χάσανε τον μπούσουλα»), 15+31+183 («ΒρέξειΤ»), 106 (Μιχαήλ Άγγελοι»), 222 («Τα φαινόμενα απατούν»), 97 («Black Pearl» - 2 άρματα), 90 («Κουμουνδούρειος Ίππος»), 191+73 («Ο Τύπος … Μουσικώνεται»), 60 («Confetti»), 78 («fssss»), 62+135 («Πορομπομπόμ»), 128 («ΑΦΑΝέρωτες»), 120 («Φτου μας»), 53 («Patr-artians»), 80 («Αστερίξ είναι Τρελοί αυτοί οι Ευρωπαίοι»), 105 («Ζουν … ανάμεσά μας»), 114 («Φουρτούνα μούτσο … στο μούτσο μας  λουλούδια»), 118+165 («Καρναβαλοοικογένεια»), 11 («Ρομβινσώνες και Κρίση»), 86 («Zodiac» - 2 άρματα), 162+76 («Σικατό-Φατσες»), 30 («Τραμπ…α Τραμπαλίζομαι και Καρναβαλίζουμε»), 42 («Βλαμένγκο»), 173 (Γεω – Γραφικοί»), 65 («Snap – τσατ»), 10 («Σου – Side Squad»), 7 («Οι Τρελοί Ιρλανδοί») και 14 («League of Carnival – Lol»).

O AΡΤΙΣΤΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠ –ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ 86, ΜΕ ΦΕΤΙΝΟ ΘΕΜΑ ZODIAC ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ: ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Πατρινό Καρναβάλι:Ο Τραμπ,ο Κουμουνδούρειος ... - The Best News

ΑΥΤΑ είναι τα πληρώματα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού - Σάτιρα ...

Η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής θα πάρει τη σκυτάλη από τη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου, που λέγεται και ποδαράτη επειδή δεν παρουσιάζονται οι κατασκευές και  τα άρματα των πληρωμάτων άλλα μόνο τα μέλη τους με τις στολές τους. Η νύχτα, οι φωτισμοί, η γρήγορη ροή, τα χρώματα και το κέφι θα είναι τα συστατικά ενός φαντασμαγορικού θεάματος, που δίνει λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του τελευταίου Σαββάτου του Πατρινού Καρναβαλιού. Οι συμμετέχοντες και οι θεατές εμπλέκονται μετά το τέλος της σε ένα ατέλειωτο πανηγύρι, που συνεχίζεται όλη τη νύχτα στους δρόμους και στα κέντρα διασκέδασης της καρναβαλικής πρωτεύουσας.

Οι παρελάσεις ακολουθούν την οδό Κορίνθου και έχουν ως αφετηρία το ύψος της οδού Παπαφλέσσα. Η νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 6.00μμ και θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη και η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής θα αρχίσει στις 2μμ. και θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κιλκίς.

Η Δημοτική Μουσική στη κορυφή της παρέλασης της Κυριακής θα ακολουθείται από τα άρματα του Δήμου: Καρνάβαλος (σχεδιασμός, κατασκευή: Πέτρος Βρυώνης), Αρμα της Βασίλισσας (σχεδιασμός, κατασκευή: Νίκος Λιβάνης) με την Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 Άντρια Παναγιωτοπούλου, «Ο Πόλεμος των Ναρκωτικών» (σχεδιασμός, κατασκευή: Δημήτρης Ντζουμάνης), «Άρμα του Ποσειδώνα» (σχεδιασμός, κατασκευή: Παντελής Χατζόπουλος), «Πειρατικό Καράβι» (σχεδιασμός, κατασκευή: Παντελής Χατζόπουλος), «Ξαφνικά ένας Παπαγάλος» (σχεδιασμός, κατασκευή: Παντελής Χατζόπουλος) και Μουσικό Άρμα.

Στην Πάτρα το Σάββατο οι Boney M - Το thebest.gr έμαθε το πρόγραμμά τους - Ρlayback η μουσική στην τελετή λήξης

Νύχτα - μέρα θα λειτουργούν προαστιακός, αστικό και υπεραστικό ΚΤΕΛ για το καρναβάλι - ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ των πληρωμάτων στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού-30.000 καρναβαλιστές στην εκκίνηση

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ

ΑΡ.ΠΛΗΡ. ΣΥΝΕΡ/ΑΡΜΑ ΘΕΜΑ ΟΝ/ΝΥΜΟ Α ΕΚΠΡΟΣ. ΟΝ/ΝΥΜΟ Β ΕΚΠΡΟΣ. ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ... 17+61 ΚΑΠΑ DNA Μ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Φ.ΡΑΓΚΟΣ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 129 ΔΡΥΙΔΕΣ Σ.ΓΑΛΑΝΗΣ Μ.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 149 ΠΙΑΣΟΥ ΣΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΜΑΣ, ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ Ζ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 39 DRAGON Δ.ΡΑΠΤΗΣ Χ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 27 FUTURISTAS Κ.ΜΥΛΩΝΑΣ Χ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 33 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ Ν.ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Χ.ΓΑΛΑΝΗΣ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 40 ΑΡΜΑ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ Π.ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ Σ.ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 88 ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ,ΚΟΤΣΟΜΟΥΡΕΣ..ΜΑΛΑΚΙΑ Ν.ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ Α.ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 37 COPY…ΠΑΣΤΑΙ Α.ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ Κ.ΜΠΑΛΟΥ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 54 ΚΟΥΚΟΥ..ΤΣΑ!! Ε.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Π.ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 15+31+183 ΑΡΜΑ ΒΡΕΞΕΙΤ Π.ΡΟΥΝΤΟΣ Ε.ΜΗΛΑ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 76+162 ΑΡΜΑ ΣΙΚΑΤΟ-ΦΑΤΣΟΙ Γ.ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ Δ.ΜΥΛΩΝΑ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 102 ΩΧ..ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ Σ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 106 ΑΡΜΑ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΙ Α.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 142 ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ Α.ΓΙΑΤΡΑΣ Σ.ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 45 ΑΘΥΡΜΑΤΙΣΤΕΣ Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Λ.ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 112 ΑΝΕΜΟΒΡΟΧΑ Π.ΒΑΦΕΑΣ Ο.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 23 CIOKOLATINI Γ.ΣΚΑΛΙΑΡΙΝΙ Ε.ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 51 ΤΑΡΤΡΟΥΦΟΙ Δ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Μ.ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ <div id="_mcePaste" style="padding: 0px; margin: 0px; color: #4f4f4f; font

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View