Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 23 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Επιβοηθητική η θετική όψη Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο, λόγω της οποίας κάποια σχέδιά σας προχωρούν εύκολα, ενώ ευνοεί θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών, αλλά και τις φιλίες. Μέχρι το απόγευμα σήμερα η Σελήνη θα δίνει έμφαση σε θέματα επαγγελματικά και σε υποχρεώσεις, ενώ το βράδυ θα εστιαστείτε στις παρέες σας και στο διαδίκτυο.

Ταύρος

Σήμερα και αύριο η θετική όψη Ερμή-Κρόνου είναι ενισχυτική για τα επαγγελματικά σας και για ορισμένα οικονομικά θέματα, ενώ ευνοεί τις επαφές και τις συμφωνίες. Τακτοποιείτε εύκολα υποχρεώσεις και οργανώνεστε καλύτερα. Κατά τ’ άλλα η μέρα σήμερα μέχρι το απόγευμα θα είναι σχετικά άνετη, ενώ το βράδυ θ’ ασχοληθείτε με επαγγελματικά και υποχρεώσεις.

Δίδυμοι

Επαφές, σχέσεις, συνεργασίες αλλά και θέματα εκπαιδευτικά, νομικά και σπουδών διευκολύνονται σήμερα και αύριο με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου, ενώ γίνονται σοβαρές και αξιόπιστες συζητήσεις. Μέχρι το απόγευμα σήμερα η Σελήνη δίνει μια έμφαση σε οικονομικά ζητήματα, σε δάνεια κλπ, ενώ κατόπιν θα δώσει έμφαση σε σπουδές, διάβασμα, συγγραφή, πολιτική.

Καρκίνος

Καλή για θέματα εργασιακά και οικονομικά η όψη Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο, λόγω της οποίας γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις και τακτοποιούνται διάφορα ζητήματα. Ευνοεί και θέματα υγείας και διατροφής. Κοινωνικό θα είναι το πρώτο κομμάτι της μέρας, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ μετά το απόγευμα αναμένεται να υπάρξει μεγαλύτερη εσωστρέφεια.

Λέων

Βελτιώνει την επικοινωνία στις σχέσεις, τις συνεργασίες και με τα παιδιά η θετική όψη Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο, η οποία προσφέρει περισσότερη κατανόηση και σταθερότητα. Καλή για συμφωνίες και συζητήσεις. Κατά τ’ άλλα σήμερα μέχρι το απόγευμα θα είναι ώρες παραγωγικές, θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές, ενώ κατόπιν θα έχετε ευκαιρίες κοινωνικότητας.

Παρθένος

Ευνοεί τις επαφές και τις συμφωνίες σήμερα και αύριο η θετική όψη Ερμή-Κρόνου, κυρίως στην εργασία, σε θέματα υγείας/διατροφής αλλά και γύρω από ζητήματα σπιτιού και ακινήτων. Μια όψη που προσφέρει περισσότερο ρεαλισμό και αξιοπιστία. Ανέμελες σχετικά οι ώρες μέχρι το απόγευμα σήμερα, ενώ κατόπιν θα γίνετε πιο παραγωγικοί.

Ζυγός

Μπορείτε να προχωρήσετε σε συζητήσεις και συμφωνίες σήμερα και αύριο με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου, η οποία βελτιώνει την επικοινωνία και λέγονται πιο αξιόπιστα και σωστά πράγματα. Ευνοεί κυρίως τα ερωτικά, θέματα παιδιών, μαθήματα, εξετάσεις αλλά και τις μετακινήσεις. Έμφαση στο σπίτι σήμερα μέχρι το απόγευμα, ενώ το βράδυ θα έχετε ευκαιρίες διασκέδασης.

Σκορπιός

Μια στήριξη οικονομική και συναισθηματική προσφέρει σήμερα και αύριο η θετική όψη Ερμή-Κρόνου. Ευνοεί δε τις συμφωνίες, είτε γύρω από θέματα οικονομικά, ή για ζητήματα ακινήτων. Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα μέχρι το απόγευμα, με διάφορες συζητήσεις, ραντεβού, γνωριμίες, αλλά και μαθήματα ή σεμινάρια. Το βράδυ βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας.

Τοξότης

Σας ευνοεί άμεσα σήμερα και αύριο η θετική όψη Ερμή-Κρόνου, η οποία κάνει πιο σωστή και αξιόπιστη την επικοινωνία, και ευνοεί τις συζητήσεις και τις συμφωνίες. Ευνοεί επίσης ξεκινήματα κι αποφάσεις, αλλά και εξετάσεις και σεμινάρια. Έμφαση μέχρι το απόγευμα δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά και σε αγορές. Επικοινωνιακό το βράδυ.

Αιγόκερως

Λόγω της θετικής όψης Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο, γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις και επαφές ή συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα και γύρω από πωλήσεις ή αγορές. Επίσης μπορεί να κλείνετε με επιτυχία διάφορα ζητήματα. Δραστήρια η μέρα σήμερα μέχρι το απόγευμα, ίσως με κάποια ξεκινήματα, ενώ το βράδυ θα είναι πιο ήρεμο και απολαυστικό.

Υδροχόος

Ο Ερμής που βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας, σχηματίζει σήμερα και αύριο θετική όψη με τον Κρόνο, μια εποικοδομητική επιρροή, η οποία βοηθά να προχωρήσουν στόχοι και σχέδια, ενώ βελτιώνει και κάνει πιο αξιόπιστη την επικοινωνία. Κάποιοι φίλοι σάς στηρίζουν. Λίγο εσωστρεφής η μέρα μέχρι το απόγευμα, μετά όμως γίνεστε πιο δραστήριοι.

Ιχθύες

Θετική κι εποικοδομητική για τα επαγγελματικά σας η όψη εξαγώνου Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο, λόγω της οποίας μπορεί να γίνονται διακριτικές μεν, αλλά αξιόπιστες επαφές και συζητήσεις, ενώ άτομα εξουσίας σάς στηρίζουν. Αίσιο κλείσιμο γραφειοκρατικών ή άλλων  θεμάτων. Πιθανές συναντήσεις με φίλους σήμερα μέχρι το απόγευμα, πιο ήσυχο το βράδυ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being