Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την ξεχωριστή μουσική εκδήλωση του Γαλλικού Ινστιτούτου Πατρών στο Αρχαιολογικό Μουσείο

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την ξεχωριστή μουσική εκδ...

Το auditorium του Μουσείου γέμισε ασφυκτικά από κόσμο

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Πατρών τo περασμένο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 το βράδυ παρουσίασε μία πολύ ωραία μουσική εκδήλωση στο χώρο του αμφιθεάτρου – auditorium του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών.

Παρουσίασε για πρώτη φορά στην Πάτρα ένα εξαιρετικό μουσικό σχήμα Γάλλων και Ελλήνων, στο πλαίσιο της θερμής ελληνογαλλικής φιλίας που χαρακτηρίζει εδώ και αιώνες την προσέγγιση των δύο λαών.

Όπως αναφέρει η Γεωργία Πετροπούλου – Conan, Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Πατρών που προλόγισε την εκδήλωση, η γαλλική οργάνωση OPUS PIANO ήταν στο πλάι μας για την μοναδική αυτή βραδιά.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο auditorium του Αρχαιολογικού μουσείου Πατρών και στέφθηκε με τεράστια επιτυχία τόσο από την επίδοση του σχήματος και την μουσική πανδαισία που προσέφερε, όσο και από την προσέλευση και τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Πατρών, θα συνεχίσει σταθερά και απαρέγκλιτα τη προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

*Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία ήταν και ο πρόεδρος του Σωματείου Φίλων του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών, Νίκος Δούρος.

Η κυρία Γεωργία Πετροπούλου – Conan.

Η κυρία Γεωργία Πετροπούλου – Conan.

Η κυρία Γεωργία Πετροπούλου – Conan.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture