Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

BAFTA AWARDS: Η ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΜΕ ALEXANDER MC QUEEN ΕΠΙΣΚΙΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΤΙΒΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΘΟΝΗΣ

BAFTA AWARDS: Η ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΜΕ ALEXAN...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ποιος τελικά ασχολήθηκε με το La La Land στο Λονδίνο;

Στο Royal Albert Hall, στην καρδιά του Λονδίνου, απονεμήθηκαν τα λεγόμενα βρετανικά Οσκαρ, δηλαδή τα κινηματογραφικά βραβεία BAFTA, που κάθε χρόνο προσελκύουν και χολιγουντιανούς αστέρες, πέρα από τα αναμενόμενα βρετανικά καλλιτεχνικά ονόματα. Φέτος, το κόκκινο χαλί ήταν εντυπωσιακό με την Κέιτ Μίντλετον να επισκιάζει τις διασημότητες του εκράν με έξωμη, μαύρη τουαλέτα γεμάτη ανθάκια του αγαπημένου της οίκου Alexander Mc Queen ενώ επί σκηνής η απαστράπτουσα Εμμα Στόουν ως καλύτερη πρωταγωνίστρια, ο Κέισι Αφλεκ ως πρωταγωνιστής και οι Βαιόλα Ντέιβις-Ντεβ Πατέλ στους δεύτερους ρόλους πανηγύρισαν διακρίσεις.

Το νοσταλγικό και ρομαντικό μιούζικαλ La La Land βραβεύτηκε τελικά πέρα από καλύτερη ταινία για σκηνοθεσία, κινηματογράφηση και μουσική καθώς τα υπόλοιπα τεχνικά βραβεία μοιράστηκαν. Από τις βρετανικές ταινίες επικράτησε το «Εγώ ο Ντάνιελ Μπλέικ» του Κεν Λόουτς. Παρουσιαστής ήταν ο Στίβεν Φρίαρς και δεν έλειψαν ούτε από αυτή την τελετή, καυστικές αναφορές στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο … «ΘΡΟΝΟΣ» ΣΤΟ RED CARPET

 

Η δούκισσα φάνταζε πιο ψιλόλιγνη από ποτέ, με μέση «δαχτυλίδι» και το εκπληκτικό Mc Queen φόρεμα να φουσκώνει μόνο στο κάτω μέρος. Είναι μια υπέροχη δημιουργία από την καλοκαιρινή συλλογή του brand, από το οποίο προερχόταν και το πολύκροτο νυφικό της.

Όμως και άλλες αγγλίδες επέλεξαν Alexander Mc Queen: Η Εμιλι Μπλαντ, που έκανε μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της κερδίζοντας το χαρακτηρισμό «όνειρο» από τη Daily Mail  και η σύζυγος του Εντι Ρεντμέιν, Χάνα. Η πάντα χαριτωμένη  και θριαμβεύτρια της βραδιάς Εμμα Στόουν έδωσε το παρών με μακρύ μίντι oλοκέντητο Chanel με εσωτερικό παντελόνι, που της πήγαινε πάρα πολύ, η Νικόλ Κίντμαν (που συνήθως «χάνεται» στα φρου- φρου) γοήτευσε με «αυστηρή» εξώπλατη τουαλέτα Giorgio Armani ενώ η Φελίσιτι Τζόουνς υπέκυψε στα τούλια της νέας εποχής του Dior. Ο  Aντριου Γκάρφιλντ ήταν από τους πιο κομψούς κυρίους με σμόκιν Burberry. H Πενέλοπε Κρουζ ήθελε άφιξη με star εκτόπισμα όμως τέτοιο μεταλιζέ χιτώνιο έχουμε ξαναδεί. Σας έχουμε συγκεντρώσει όλες τις κορυφαίες παρουσίες ξεχωριστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View