Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

NEA YOΡKH: ΓΕΜΑΤΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ VERSACE ΤΟ AMFAR GALA

NEA YOΡKH: ΓΕΜΑΤΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΜΕ Τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πιο trendy η Κρούγκερ, πιο sexy η Λίμα

Ακόμα ένα αστραφτερό Amfar Gala που συστρατεύει τους πλέον πλούσιους υποστηρικτές του πλανήτη με ανθρωπιστικές ευαισθησίες, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας. Το ραντεβού για τον αγώνα κατά του Aids δόθηκε στο ονομαστό Cipriani της Wall Street την Τετάρτη το βράδυ και βέβαια το red carpet ήταν η χαρά των φωτογράφων: διάσημες καλλονές παρέλασαν με εντυπωσιακές και αποκαλυπτικές βραδινές δημιουργίες, στην πλειοψηφία τους με ετικέτα Versace, αφού η Donatella Versace ήταν ανάμεσα στις τιμώμενες του event.

 

Με τη γερμανίδα σταρ και style icon Νταιάν Κρούγκερ που επέλεξε σούπερ μίνι φόρεμα- μωσαικό χρωμάτων να κερδίζει τα πιο κολακευτικά σχόλια στο …Versace team, οι «παλιές» δόξες του μόντελινγκ Χάιντι Κλουμ, Ναόμι Κάμπελ, Αλεσάντρα Αμπρόζιο, Αμπερ Βαλέτα αλλά και η ηθοποιός Ζόε Κράβιτζ επένδυσαν στον ιταλικό οίκο και στο nineties glamour με τα θεαματικά ντεκολτέ, σκισίματα και «ουρές». Μόνο η χολιγουντιανή ντίβα Σκάρλετ Γιόχανσον έκανε εμφάνιση σε διαφορετικό, πιο «σοβαρό» ύφος με σμόκιν κοστούμι Versace και κοσμήματα Harry Winston.

Από εκεί και πέρα ο πάντα σέξι «άγγελος» της Victorias Secret Αντριάνα Λίμα προκάλεσε τα ανδρικά βλέμματα με μαύρο διάφανο φόρεμα Zuhair Murad χωρίς σουτιέν με ισχυρότερη ανταγωνίστρια την ανερχόμενη 23χρονη ουγγαρέζα μοντέλο- ηθοποιό Μπάρμπαρα Πάλβιν, που ήταν ντυμένη επίσης με μαύρη διαφάνεια δια χειρός Elie Saab.

H αγέραστη Ιμάν, χήρα του Ντέιβιντ Μπόουι έδωσε το παρόν με σατέν μάξι Zac Posen, η τραγουδίστρια Ελι Γκούλντινγκ φόρεσε Jenny Packham, ενώ η Πάρις Χίλτον τυλίχθηκε σε χρυσές πιέτες, αδυνατώντας να αποβάλει το σύνδρομο Μέρλιν…

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View