Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ο 52χρονος Κιάνου Ριβς επιστρέφει δριμύτερος ως ένας σύγχρονος Σαμουράι στο «John Wick, Κεφάλαιο 2»

Πάτρα: Ο 52χρονος Κιάνου Ριβς επιστρέφει...

Θα το δούμε από 16 Φεβρουαρίου 2017 σε διανομή της Σπέντζος

Δύο χρόνια και κάτι μετά την πρώτη ταινία που είχε αρέσει και είχε κάνει διεθνείς εισπράξεις κοντά στα 90 εκατομμύρια δολάρια, το «John Wick» επιστρέφει με πρωταγωνιστή και πάλι τον κύριο «The Matrix», Κιάνου Ριβς, ο οποίος όσο κι αν δεν του φαίνεται έχει πια πατήσει τα 52 του χρόνια.

Το «John Wick, Κεφάλαιο 2», σε σκηνοθεσία Chad Stahelski βγαίνει στις ΗΠΑ στις 10 Φεβρουαρίου 2017, σε μία killer return, όπως έγραψε η Usa Today, έχοντας λάβει θετικές γενικά κριτικές ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ σύντομα, από την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, πιθανότατα την ίδια μέρα να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Στο φιλμ σε παραγωγή των Basil Iwanyk και David Leitch, παίζουν εκτός του Keanu Reeves, οι Ruby Rose, Bridget Moynahan, ο μαύρος ηθοποιός και τραγουδιστής Common, ο Laurence Fishburne (ο οποίος ξανασμίγει επί της οθόνης με τον Κιάνου Ριβς μετά το The Matrix), και οι Riccardo Scamarcio, John Leguizamo και ο Ian McShane.

Περίληψη :

Ο θρυλικός John Wick έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναγκάζεται όμως να επιστρέψει. Ένας παλιός του εχθρός δίνει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου ο John Wick να πεθάνει. Το «συμβόλαιο θανάτου» είναι διεθνές και πληρωμένοι εκτελεστές από όλο τον κόσμο τον αναζητούν. Ο John όμως δεν είναι ένας εύκολος στόχος…

Ο εκτελεστής John Wick όπως είχε δείξει στην 1η ταινία, είναι ένας cool τύπος, ένας αμίλητος Ronin, που ζει όπως ένας πολεμιστής Σαμουράι στον 21ο όμως αιώνα. Το The Hollywood Reporter έγραψε πως η ταινία δεν απογοητεύει και πως ο Ριβς χαρίζει μία ερμηνεία όλο ένταση.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture