Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ασταμάτητο χειροκτότημα για Κορκολή και Πολυφωνική Χορωδία - Ενθουσίασε η Σοφία Μανουσάκη- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ασταμάτητο χειροκτότημα για Κορκο...

Η συναυλία στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου

Μεγάλη επιτυχία είχε η μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον οικουμενικό μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, με το γενικό τίτλο "Συνάντηση’", που οργάνωσε η Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας, το προηγούμενο Σάββατο στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΣΤΟ thebest.gr: "Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΑ 8 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ"

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού( η συναυλία ήταν sold out ήδη από την περασμένη Τετάρτη και πολύς κόσμος εζήτησε την επανάληψη της, ώστε να την παρακολουθήσουν), ο διάσημος πιανίστας και συνθέτης ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ, παρουσίασε έργα του ΜΙΚΗ, ενορχηστρωμένα και εναρμονισμένα από τον ίδιο, με την υπέροχη και αισθαντική φωνή της ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ.

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την Χορωδία ενώ αναφέρθηκε και στο φιλόμουσο Πατρινό κοινό το οποίο δεν σταμάτησε να τον χειροκροτά.

Οι δυο τους ποθεώθηκαν από το κοινό της συναυλίας (άνω των 1.000 ατόμων), που είχε τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσει τη μοναδική πιανιστική δεξιοτεχνία του Στέφανου Κορκολή, αλλά και τις συγκλονιστικές ερμηνείες της Σοφίας Μανουσάκη.

Στη συναυλία, μετείχαν και οι χορωδίες της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, ΜΙΚΤΗ (Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου), ΝΕΑΝΙΚΗ (Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, πιάνο: Αλμπένα Πενκόβα), ΠΑΙΔΙΚΗ (Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture