Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 6 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 6 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Κάποια καλά νέα είναι πιθανό να λάβετε σήμερα με το ευοίωνο τρίγωνο Σελήνης-Δία, το οποίο επίσης ανεβάζει τη διάθεση, ενώ είναι πολύ καλό για επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα. Καλή μέρα γενικά για δικτύωση. Το βράδυ ωστόσο θα είναι πιο πιεστικό και μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια.

Ταύρος

Καλή μέρα για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας, με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία να φέρνει κέρδη και καλές εξελίξεις ή ανοίγματα επαγγελματικά. Καλή μέρα επίσης για αγορές και πωλήσεις. Απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή και τα αποκτήματά σας. Το βράδυ όμως, η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου προκαλεί ορισμένες πιέσεις, οικονομικές, ερωτικές ή ψυχολογικές.

Δίδυμοι

Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει με Ήλιο και Δία προσφέρουν ζωτικότητα, χαρά, τύχη και δημιουργικότητα. Θετικές εξελίξεις σε ερωτικά και προσωπικά θέματα και στόχους. Ωστόσο το βράδυ αναμένεται κάπως δύσκολο, ίσως με ορισμένες σκληρές συμπεριφορές και περιορισμούς.

Καρκίνος

Καλές για την ψυχολογία σας οι θετικές όψεις της Σελήνης για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σήμερα, οι οποίες σας βοηθούν να κλείσετε και ορισμένα θέματα. Εύνοια σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών. Ευκαιρίες χαλάρωσης, περισσότερου ύπνου και φυγής. Το βράδυ όμως πιέζεται η ψυχολογία σας – προσοχή και στην υγεία και διατροφή.

Λέων

Φαίνεται να πετυχαίνετε κάποιους στόχους σήμερα, με τις ευεργετικές όψεις της Σελήνης να βοηθούν τα σχέδιά σας να προχωρήσουν. Επιτυχίες και καλές εξελίξεις σε επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, σχέσεις, συνεργασίες, δικτύωση. Καλή μέρα για κοινωνική ζωή. Το βράδυ ωστόσο, μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες απορριπτικές συμπεριφορές, κυρίως σε ερωτικά και φιλίες.

Παρθένος

Μια καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να φέρνουν επιτυχίες, αναγνώριση και ανοίγματα, ενώ ευνοούνται και τα οικονομικά σας με βελτίωση εσόδων. Εύνοια από άτομα εξουσίας. Ωραίες αγορές. Ωστόσο το βράδυ, η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου είναι λίγο πιεστική για την ψυχολογία σας, ενώ αυξάνουν οι υποχρεώσεις.

Ζυγός

Σήμερα ενεργοποιείται θετικά ο τυχερός Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, κι έτσι θα είναι μια μέρα καλή, με ανοίγματα κι επιτυχίες. Κυρίως ευνοούνται θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών, προσωπικών στόχων κι ερωτικών. Αυξημένη αισιοδοξία και δημιουργικότητα, εκτός από το βράδυ, όπου η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου προκαλεί πίεση νοητική και φέρνει και κάποια σκληρά λόγια.

Σκορπιός

Εύνοια οικονομική προσφέρουν σήμερα οι θετικές όψεις της Σελήνης, ίσως δέχεστε μια ενίσχυση, ενώ επίσης ευνοούνται και θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Αίσιο κλείσιμο θεμάτων και κύκλων. Ενίσχυση και της ψυχολογίας σας. Μια ερωτική μέρα, με βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφο. Προσέξτε όμως το βράδυ κάποιες χειριστικές ή δύστροπες συμπεριφορές.

Τοξότης

Βγαίνει ξανά ο αισιόδοξος εαυτός σας στην επιφάνεια σήμερα με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία, η οποία φέρνει καλές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, σχέδια. Ευνοείται η κοινωνική σας ζωή γενικά, και κάποιες επαφές και συμφωνίες. Το βράδυ όμως, η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου στενεύει τα πράγματα και προκαλεί πιέσεις και δύσκολες συμπεριφορές.

Αιγόκερως

Αρκετά καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, με την ευνοϊκή όψη Σελήνης-Δία να φέρνει επιτυχίες, ανοίγματα, αναγνώριση και δημοφιλία επαγγελματική και κοινωνική. Επίσης ευεργετούνται και τα οικονομικά σας. Ενασχόληση και με θέματα υγείας και διατροφής. Αυτό που θέλει προσοχή το βράδυ είναι κάποιες σκληρές κριτικές ή ορισμένα δυσάρεστα συναισθήματα, ενοχές κλπ.

Υδροχόος

Ευνοείται το ζώδιό σας σήμερα απ’ τις θετικές όψεις της Σελήνης με τον τυχερό Δία και με τον Ήλιο, οι οποίες φέρνουν ανοίγματα, επιτυχίες, καλές εξελίξεις, ζωτικότητα, δημιουργικότητα και χαρά. Κυρίως ευεργετούνται θέματα ερωτικά, προσωπικά, σπουδών, νομικών. Το βράδυ όμως προσέξτε κάποιες δύσκολες συμπεριφορές, σε ερωτικά, παιδιά και φιλίες κυρίως.

Ιχθύες

Βελτιωμένη η ψυχολογία σας σήμερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης, οι οποίες επίσης φέρνουν καλές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, και σε οικονομικά θέματα, όπως δάνεια, χορηγίες, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ. Το βράδυ όμως θέλει προσοχή, γιατί η σκληρή αντίθεση Σελήνης-Κρόνου προκαλεί ένα αίσθημα πίεσης και φέρνει και υποχρεώσεις.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being