Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΣΚΑΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΑΛΝΤΙ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΣΚΑΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΠ...

Και τα 47 φιλμ μαζί, από La La Land ως Αστακό

Ένα μοναδικό βίντεο ενώνει και τις 47 ταινίες που συμμετέχουν στην φετινή Οσκαρική κούρσα, με μουσική υπόκρουση τις «Τέσσερις Εποχές» του Βιβάλντι.

47 συνολικά μεγάλου μήκους ταινίες βρίσκονται φέτος υποψήφιες για τα βραβεία της Αμερικανικής Κινηματογραφικής Ακαδημίας που απονέμει τα Όσκαρ. Κι αν δυσκολεύεστε να κρατήσετε λογαριασμό, το Cineplex αναλαμβάνει να σας φρεσκάρει τη μνήμη με ένα βίντεο που μοντάρει στιγμές από όλες τις ταινίες που κέρδισαν φέτος έστω και μία (1) υποψηφιότητα για ένα από τα πολυπόθητα αγαλματίδια της Ακαδημίας.

Να θυμίσουμε ότι 1 υποψηφιότητα για Όσκαρ έλαβε και ο «Αστακός - Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου, στην κατηγορία του πρωτότυπου σεναρίου.

Από το βαρύ πυροβολικό των «Moonlight», «La La Land», «Arrival» και «Manchester by the Sea», μέχρι ξενόγλωσσα διαμάντια όπως ο «Εμποράκος» του Φαραντί που αυτή την εβδομάδα παίζεται στην Πάτρα, στο Πάνθεον και το «Toni Erdmann» ή animated αουτσάιντερ όπως η «Κόκκινη Χελώνα», αλλά και ταινίες μπλοκμπάστερ που κατάφεραν να τρυπώσουν στις φετινές υποψηφιότητες, όπως το «Suicide Squad – Ομάδα αυτοκτονίας», το βίντεο τις συνοψίζει μέσα σε δυόμισι μόλις λεπτά κάτω από τους ήχους των «Τεσσάρων Εποχών» του Βιβάλντι.

Πηγή: flix.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture