Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από 9 Φεβρουαρίου στις ελληνικές αίθουσες το φιλμ "Το Διάστημα ανάμεσά μας" με τον Εϊσα Μπάτερφιλντ

Από 9 Φεβρουαρίου στις ελληνικές αίθουσε...

Θα δούμε το φιλμ και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε

Ο Βρετανός κινηματογραφικός δημιουργός Πίτερ Τσέλσομ σκηνοθετεί μία ιστορία αγάπης και αναζήτησης  από το… διάστημα μέχρι τη Γη, το φιλμ «The Space between us – Το Διάστημα ανάμεσά μας», όπου πρωταγωνιστούν ο Γκάρι Όλντμαν, ο 19χρονος Λονδρέζος ηθοποιός Εϊσα Μπάτερφιλντ που πρωτογνωρίσαμε στο «Hugo» του Μ. Σκορσέζε το 2011 και η Κάρλα Γκουτζίνο.

Σύνοψη

Έχοντας γεννηθεί στον Άρη, αποτέλεσμα μιας αναπάντεχης εγκυμοσύνης πριν την απογείωση του διαστημόπλοιου που έφερε την μητέρα του στον Κόκκινο Πλανήτη, ο 16χρονος Γκάρντνερ ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Γη. Λαχταρά να γνωρίσει όλα τα θαύματα του πλανήτη, όμως οι γιατροί του τον αποτρέπουν από τις εξερευνήσεις του, καθώς τα όργανά του δεν αντιδρούν καλά στην γήινη ατμόσφαιρα. Επιθυμώντας διακαώς να βρει τον πατέρα του, ο Γκάρντνερ θα αποδράσει για να αποκαλύψει το μυστήριο της γέννησής του και για να βρει το πού ανήκει στο σύμπαν.

Η ταινία του 60χρονου Πίτερ Χέλσομ βγαίνει στις Αμερικάνικες αίθουσες αυτή την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 (αρχικά είχε προγραμματιστεί για τα περασμένα Χριστούγεννα) ενώ στις ελληνικές αίθουσες θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 9/2/2017 (αναμένεται και στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα).
Παίζει ακόμα η νεαρή ηθοποιός Μπριτ Ρόμπερτσον.

Το τρέιλερ ήδη προβάλλεται στα Στερ/Odeon, στην Πάτρα. Ο Peter Chelsom έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες Hector and the Search for Happiness, Serendipity και Shall We Dance? – Χορεύετε. Ο Chelsom είναι μέλος της British Academy και της Αμερικανικής Ακαδημίας των Όσκαρ καθώς και του The Directors Guild Of America και The Writers Guild Of America.

Ο Εϊσα Μπάτερφιλντ είπε στο περιοδικό Total Film για το ρόλο του ότι ουσιαστικά είναι σαν ένα «alien», έναν εξωγήινο που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με το γήινο περιβάλλον και συνήθειες.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture