Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ, ΚΟΥΜΟΥΣΗ, ΚΟΝΤΟΕ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΕΣΩ ΟΛΠΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ, ΚΟΥΜΟΥΣΗ, ΚΟΝΤΟΕ: ΞΕΚΙ...

Promo των ρωμαικών θησαυρών μας στο λιμάνι

Ο Πρόεδρος του σωματείου των Φίλων του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας Νίκος Δούρος (όπως είπε και στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιδρύματος προ δύο εβδομάδων), στόχος είναι να γίνουν ενέργειες με τις οποίες το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας, ένα πραγματικό «κομψοτέχνημα», να προβληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και να αυξηθεί κι άλλο η επισκεψιμότητα του που ήδη το 2016 ήταν μεγαλύτερη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της προσπάθειας της διάδοσης και προβολής του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου των Πατρών σήμερα Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017 επισκέφθηκαν τα γραφεία της Διοίκησης του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ – Οργανισμού Λιμένος Πατρών, ο Πρόεδρος του Σωματείου «Οι φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών» κ. Νικόλαος Δούρος και η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας κ. Αναστασία Κουμούση – Βγενοπούλου. Οι κ.κ. Δούρος και Κουμούση συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ Νίκο Κοντοέ, παρουσία του Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Φώτη Σμυρνή.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Οργανισμού (Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε.) με τους φορείς της πόλης.

Συζήτησαν και συμφώνησαν για την προβολή του Μουσείου Πατρών στον Επιβατικό Σταθμό του λιμένα, τόσο με την τοποθέτηση επιλεγμένων αντιγράφων εκθεμάτων σε χώρο που θα διαμορφωθεί κατάλληλα, όσο και με την προβολή στις οθόνες του Επιβατικού Σταθμού των αρχαιολογικών θησαυρών της Αχαΐας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εν λόγω συνεργασία που αναμένεται να βοηθήσει πολύ το νέο Μουσείο της Πάτρας καθώς τουρίστες που περνούν από το λιμάνι θα λάβουν το κίνητρο να το επισκεφθούν, θα υλοποιηθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Ν. Δούρος: Ζητά υπαίθριο θέατρο 1500 θέσεων στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture