Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Πατρινός ερμηνευτής Vassilikos απόψε και στις 3 Φεβρουαρίου 2017 στο Gazarte στην Αθήνα

Ο Πατρινός ερμηνευτής Vassilikos απόψε κ...

Μ' ένα πρόγραμμα από Χατζιδάκι, Beatles και Λέοναρντ Κοέν έως Βασίλη Τσιτσάνη

Ο πολυτάλαντος Πατρινός μουσικός και ερμηνευτής Vassilikos που πρωτογνωρίσαμε μέσα από την μπάντα των Raining Pleasure, πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια λίγες αλλά πάντα ξεχωριστές live εμφανίσεις ενώ παράλληλα έχει επιλέξει να ζει και να δημιουργεί στην Ευρώπη. Ο Vassilikos λοιπόν όπως έγραψε η Free Sunday, επιστρέφει απόψε Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και στις 3 Φεβρουαρίου 2017, για 2 ξεχωριστά live στο gazarte, στην Αθήνα, το οποίο γιορτάζει τα 10 του χρόνια.

O Vassilikos, σε δυο μοναδικές unplugged εμφανίσεις, θα ανέβει στη σκηνή μαζί με τον Βασίλη Τριανταφυλλόπουλο, έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες του όλα τα χρόνια που ακολούθησαν τους Raining Pleasure αλλά και έναν καινούργιο συνεργάτη τον Γιώργο Γραμμόζη.

Oι μεγάλες επιτυχίες των Raining Pleasure, η επιρροή του Μάνου Χατζιδάκι, οι Beatles, οι μοναδικές επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής του χρυσού δίσκου Vintage, o Leonard Cohen αλλά και ο Τσιτσάνης, θα πρωτοστατήσουν στο πρόγραμμα του. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Τα Νέα την περασμένη Τετάρτη δήλωσε ότι οι μουσικές του Λέοναρντ Κοέν και του Βασίλη Τσιτσάνη συνδέονται με κάποιο τρόπο!

Τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους, φαινομενικά αταίριαστα, που μέσα από τα μάτια του Βασιλικού και τη μοναδική χροιά του γίνονται ένα και περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τη μέχρι τώρα πορεία του, θα παρουσιαστούν από τον ίδιο στις live εμφανίσεις του στο gazarte ενώ η μεγάλη έκπληξη θα είναι ότι θα ακουστούν για πρώτη φορά ολοκαίνουρια κομμάτια από το νέο του δίσκο, που με ανυπομονησία περιμένει το κοινό, να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ώρα έναρξης: 22.00.

GAZARTE, Βουτάδων 32-34 Γκάζι, Αθήνα, τηλ. 210-3460347, 210-3452277.

www.gazarte.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture