Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

MONIMA SOLD OUT ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΑ- ΖΑΧΑΡΑΤΟ. ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΣΟΟΥΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΜΙΞΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ

MONIMA SOLD OUT ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΑ- ΖΑΧΑΡΑΤΟ. ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φινάλε σε μια εβδομάδα παρά το συνεχή «χαμό»

Ηταν μια από τις πιο «ηχηρές» καλλιτεχνικές ειδήσεις της γιορτινής περιόδου: η συνάντηση της  κορυφαίας κυρίας του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλας με τον «δικό μας» Τάκη Ζαχαράτο στο επιβλητικό Παλλάς στην καρδιά της Αθήνας. Όπως φάνηκε στη συνέχεια, η εντυπωσιακή αυτή παράσταση με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Σταμάτη Φασουλή και τα κείμενα του Γιάννη Ξανθούλη δεν ήταν μονάχα το top reveillon των Αθηναίων. Κάθε βράδυ που παίζεται σημειώνεται το αδιαχώρητο και δεν υπάρχουν θέσεις ούτε για δείγμα!

 

Μιλάμε για μια πολυσυζητημένη υπερπαραγωγή με αισθητική βαριετέ και τίτλο «Στον καθρέφτη του Παλλάς». Προκαλεί γέλιο και συγκίνηση μαζί περιλαμβάνοντας  σατιρικά κείμενα, τραγούδια, βιντεοπροβολές και μιμήσεις αλλά κυρίως ο κόσμος καθηλώνεται από την πραγματικά ανυπέρβλητη φωνή της Μαρινέλας και την μοναδικότητα της καλλιτεχνικής στόφας του Ζαχαράτου.

Ολοι οι παλιοί πατρινοί φίλοι του Τάκη γνωρίζουν βέβαια την αδυναμία του στη Μαρινέλλα καθώς έλεγε τα τραγούδια της από τα πολύ νεανικά του χρόνια. Μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πραγματικά οι μούσες του. Σήμερα πλέει σε πελάγη ευτυχίας που κατόρθωσε να σμίξει με το είδωλό του με τέτοια απήχηση και προσέλευση κόσμου. Ο ίδιος μίλησε σε γνωστούς για τα διαρκή sold out περιχαρής και συγκινημένος περιγράφοντας το «δέσιμό» του με το ιερό τέρας του πάλκου. Κάθε βράδυ της λέει «Πάμε κορίτσι μου» στην έναρξη και αρχίζουν το σόου.

 

Η παράσταση περιλαμβάνει μιμήσεις των Μενεγάκη, Σαπουντζάκη, Τσίπρα, Λαγκάρντ, Τράγκα, Μπάρμπα, Καρντάσιαν, Ασλανίδου, Ρουβά, Μαζωνάκη, Χατζηνικολάου, Γεροβασίλη Δημητρίου κ.α. από τον Τάκη. Η  Μαρινέλλα καταχειροκροτείται ερμηνεύοντας τις επιτυχίες «Τολμώ», «Πάρτο φεγγάρι και καντο βέρα μου», υπάρχει ζωντανή ορχήστρα με  χορευτές, φωταγωγημένη σκάλα σε ύφος θεαμάτων του εξωτερικού. Στο τέλος δυο Μαρινέλλες εμφανίζονται, με τη μεγάλη φωνή να αυτοσαρκάζεται αφοπλιστικά… Η παραγωγή ξεκίνησε ως πρωτοχρονιάτικο υπερθέαμα και τελειώνει στις 28/1 Εγινε εξώφυλλο σε Hello, Βηmagazino, Πρώτο Θέμα και απασχόλησε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View