Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 18 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 18 Ιανουαρίου

Ζώδια

Κριός

Μια απ’ τις πιο δύσκολες αστρολογικές όψεις, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου για τρεις ακόμα μέρες θα εφιστά την προσοχή σε εμπόδια και “ατυχίες” σε ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, σε θέματα σπουδών και νομικών, ενώ δεν λείπουν τα παρασκήνια. Φροντίστε να μην λειτουργείτε ασυνείδητα. Πιθανόν να βγαίνουν απωθημένα και θυμός.

Ταύρος

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου που θα λειτουργεί για ακόμα τρεις μέρες, είναι μια δύσκολη επιρροή, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει πιέσεις οικονομικές ή εμπόδια σε θέματα δανείων, κληρονομικών, επενδύσεων κλπ. Όμως προκαλεί κι εντάσεις μέσα σε παρέες, ομάδες, κόμματα, ή με διαδικτυακές σας επαφές. Οι ιδεολογίες σας γίνονται πηγή συγκρούσεων.

Δίδυμοι

Χρειάζεται προσοχή για άλλες τρεις μέρες με το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου, μια απ’ τις πιο δύσκολες όψεις, η οποία αυξάνει το θυμό, τις καθυστερήσεις και διάφορα εμπόδια, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και σε σχέσεις και συνεργασίες. Εκεί που θα έπρεπε να πατήσετε φρένο πατάτε γκάζι, και το αντίστροφο – κακό timing, ατυχήματα.

Καρκίνος

Λόγω της δύσκολης όψης Άρη-Κρόνου που θα λειτουργεί για ακόμα τρεις μέρες, θα πρέπει να προσέχετε τις ταλαιπωρίες στα ταξίδια σας ή σε θέματα νομικά αλλά κι εκπαίδευσης. Πιθανές εντάσεις με δασκάλους και με αλλοδαπούς. Επίσης ταλαιπωρίες μπορεί να φέρει σε θέματα εργασιακά και υγείας – φροντίστε καλύτερα τη διατροφή και την υγεία σας.

Λέων

Ερωτικά και οικονομικά θέματα περνούν από δοκιμασίες με τη δυσμενή όψη Άρη-Κρόνου για άλλες τρεις μέρες, μια επιρροή που φέρνει σκληρές συμπεριφορές και αρκετές καθυστερήσεις ή εμπόδια. Επίσης δοκιμασίες είναι πιθανές με τα παιδιά. Δημιουργικά κι επιχειρηματικά project μπορεί να κολλάνε, το ίδιο και δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, χορηγίες ή άλλα θέματα.

Παρθένος

Σας ταλαιπωρεί αρκετά το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου που θα λειτουργεί για ακόμα τρεις μέρες, μια όψη που φέρνει αρκετά πρακτικά εμπόδια και “ατυχίες”, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και τα ατυχήματα. Επίσης προσέξτε το θυμό και τις εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Καθυστερήσεις και δοκιμασίες σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Ζυγός

Αρκετά δύσκολο το τετράγωνο Άρη-Κρόνου που θα λειτουργεί για τρεις ακόμα μέρες, ειδικά για την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τη δουλειά, όπου φέρνει πολλά εμπόδια, καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες. Επίσης προκαλεί έντονη τάση για σκληρές κριτικές. Δοκιμασίες με συγγενείς. Ακόμα, προσοχή χρειάζεται σε υγεία και διατροφή – αυξημένη τάση για φλεγμονές κι ατυχήματα.

Σκορπιός

Οικονομικά κι ερωτικά ταλαιπωρούνται τώρα πολύ απ’ το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου που θα λειτουργεί για ακόμα τρεις μέρες, μια όψη που φέρνει πιέσεις, καθυστερήσεις σε πληρωμές ή σε αγοραπωλησίες, αυξημένες υποχρεώσεις, ενώ θα πρέπει να προσέξετε, το θυμό, την κτητικότητα και τις ανταγωνιστικές τάσεις. Εντάσεις επίσης με τα παιδιά.

Τοξότης

Ένα αίσθημα παράλυσης ίσως προκαλεί αυτές τις μέρες το αρκετά δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου, ενώ για τρεις ακόμα μέρες θα πρέπει να προσέξετε το κακό timing σε ό,τι κάνετε. Επίσης προσέξτε ιδιαίτερα το θυμό σας, ειδικά μάλιστα με την οικογένεια. Προκαλεί αρκετά εμπόδια, ατυχίες ή ατυχήματα, καθυστερήσεις, βλάβες κλπ – χρειάζεται υπομονή.

Αιγόκερως

Η επικοινωνία παρουσιάζει αρκετή ένταση και ταλαιπωρίες τώρα με τετράγωνο Άρη-Κρόνου, το οποίο θα λειτουργεί για ακόμα τρεις μέρες, ενώ εφιστά τη προσοχή και σε προβλήματα, εντάσεις και εμπόδια και στις μετακινήσεις – μην βιάζεστε στην οδήγηση. Αρκετά παρασκήνια στο περιβάλλον σας. Προσέξτε τα θυμωμένα λόγια. Συγκρούσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Υδροχόος

Άγχος οικονομικό ή σημαντικές ταλαιπωρίες σε πληρωμές και σε άλλες συναλλαγές προκαλεί αυτές τις μέρες το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου, ενώ δεν λείπουν οι ανταγωνισμοί για χρήματα ή αποκτήματα. Για τρεις ακόμα μέρες επίσης η όψη αυτή εφιστά την προσοχή σε δοκιμασίες με φίλους, γνωστούς ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Καθυστέρηση σε σχέδια.

Ιχθύες

Άγχος οικονομικό ή σημαντικές ταλαιπωρίες σε πληρωμές και σε άλλες συναλλαγές προκαλεί αυτές τις μέρες το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου, ενώ δεν λείπουν οι ανταγωνισμοί για χρήματα ή αποκτήματα. Για τρεις ακόμα μέρες επίσης η όψη αυτή εφιστά την προσοχή σε δοκιμασίες με φίλους, γνωστούς ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Καθυστέρηση σε σχέδια.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being