Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 13 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 13 Ιανουαρίου

Ζώδια

Κριός

Άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα και να ανεβάζει τη ζωτικότητα, το κέφι και την αυτοπεποίθηση. Αυξημένη δημιουργικότητα. Ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Είναι πιθανό να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για ευχάριστες ενασχολήσεις, για σπορ και παιχνίδι. Έμφαση σε θέματα παιδιών.

Ταύρος

Στο σπίτι δίνει σήμερα έμφαση η Σελήνη, κι έτσι θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με την οικιακή σας ζωή και με την οικογένεια, ή με ζητήματα ακινήτων. Δεν αναμένονται πιέσεις ή προβλήματα. Η εστίαση της προσοχής σας επίσης βρίσκεται στο παρελθόν και πιθανόν να έρχονται στην επιφάνεια διάφορες αναμνήσεις και να αναμασάτε γεγονότα.

Δίδυμοι

Επικοινωνιακή κι ανάλαφρη αναμένεται η σημερινή μέρα, με διάφορες επαφές, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα, ενώ μπορεί να κάνετε βόλτες και να έχετε διάφορες μετακινήσεις, ίσως και κάποιο ταξιδάκι. Έμφαση δίνει η Σελήνη επίσης σε μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Ακόμα, η εστίαση της προσοχής βρίσκεται σε συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Καρκίνος

Έμφαση στον οικονομικό σας τομέα και σε ζητήματα αποκτημάτων δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις ή άλλες συναλλαγές – δεν πάνε άσχημα τα έσοδα, ενώ ευνοούνται τα ψώνια. Πιο ήρεμη μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική, τις αισθήσεις.

Λέων

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα εξωστρεφής, δημιουργική, δραστήρια και θετική, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσετε σε κάποια πρωτοβουλία ή σε κάποιο ξεκίνημα. Μέρα με ορισμένες αποφάσεις. Ανεβασμένη η ζωτικότητα, ενώ ευνοείται η άθληση. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας και την επιδίωξη των επιθυμιών σας.

Παρθένος

Καθώς η Σελήνη σήμερα θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων, ενώ μπορεί να ολοκληρώσετε και κάποιο ζήτημα. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία και περισσότερο ύπνο, ενώ είναι πιθανό να βρείτε χρόνο να ηρεμήσετε και να ξεφύγετε. Ενασχόληση με τέχνη, πνευματικότητα ή φιλανθρωπία.

Ζυγός

Οι φίλοι είναι στο προσκήνιο σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον ανάλογο τομέα και να δίνει την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς, και να ασχοληθείτε επίσης με ομαδικές δραστηριότητες, με συλλόγους, κόμματα κλπ – μέρα δικτύωσης. Ενασχόληση επίσης με ό,τι εναλλακτικό. Κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Σκορπιός

Ο επαγγελματικός τομέας είναι τονισμένος σήμερα, με πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας, ενώ μπορείτε τώρα να προβληθείτε περισσότερο και να προωθήστε τον εαυτό σας, επαγγελματικά ή και κοινωνικά. Χρειάζεται μια υπευθυνότητα. Επίσης θα είναι μια μέρα που θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας. Ίσως προκύψουν παραπάνω υποχρεώσεις.

Τοξότης

Αισιόδοξη και πιο ανέμελη η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα και να “ανοίγει” τη διάθεση, ενώ προσφέρει περισσότερο κέφι, ζωτικότητα και αυτοπεποίθηση. Έμφαση δίνει σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Καλή μέρα για συγγραφή και μελέτη.

Αιγόκερως

Λίγο πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, καλή για να στραφείτε προς τα μέσα, να κάνετε το ψάξιμο και την ψυχανάλυσή σας. Ευνοείται γενικά η έρευνα. Έμφαση δίνει η Σελήνη και σε θέματα οικονομικά, όπως δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά, φορολογικά, συντάξεις ή άλλα θέματα, χωρίς προβλήματα στην τακτοποίησή τους.

Υδροχόος

Κοινωνική κι ευχάριστη η σημερινή μέρα, χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις, αντιθέτως, θα υπάρχει περισσότερη ισορροπία κι αρμονία. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον σύντροφο, τους καλούς φίλους ή τους συνεργάτες, με τη Σελήνη να δίνει γενικά έμφαση στις σχέσεις. Καλή μέρα για ερωτικά ραντεβού αλλά και για να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς.

Ιχθύες

Παραγωγική η σημερινή μέρα, θα βγάλετε διάφορες δουλειές, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό σας ή σε άλλα καθημερινά θέματα. Τάξη, καθαριότητα. Θα δώσετε επίσης έμφαση σε λεπτομέρειες. Η Σελήνη ακόμα τονίζει και θέματα υγείας και διατροφής ή fitness. Ενασχόληση με τα κατοικίδια και φροντίδα των αναγκών τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being