Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 12 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 12 Ιανουαρίου

Ζώδια

Κριός

Ο Ερμής ξαναμπαίνει στον Αιγόκερω και θα φέρει επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες έως τις 7/2, ενώ θα επικοινωνήσετε περισσότερο με το κοινό. Ρομαντική η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει μαγευτικές στιγμές έρωτα και τέχνης, εφιστά τη προσοχή όμως σε κρυφές σχέσεις. Η πανσέληνος δίνει έμφαση σε σπίτι, οικογένεια, παρελθόν.

Ταύρος

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα δώσει κινητικότητα σε σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις έως 7/2. Σήμερα κορυφώνεται η μαγευτική σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία είναι πιθανό αυτές τις μέρες να φέρνει έρωτες μέσα από παρέες ή ομάδες, ενώ περνάτε όμορφα με φίλους. Επικοινωνιακή η σημερινή πανσέληνος – επαφές, συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις.

Δίδυμοι

Κινητικότητα σε θέματα οικονομικά, επενδύσεων, εφορίας, δανείων, κληρονομικών κλπ θα φέρει ο Ερμής έως τις 7/2, ενώ και η σημερινή πανσέληνος δίνει έμφαση σε ζητήματα οικονομικά. Η άκρως ρομαντική σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα δίνει αυτές τις μέρες μεγάλη ανάγκη να ερωτευτείτε – πιθανοί έρωτες με άτομα εξουσίας. Προσέξτε όμως τις πλάνες.

Καρκίνος

Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος σήμερα, η οποία ωθεί σε δράσεις, ξεκινήματα, αποφάσεις. Ο Ερμής ξαναμπαίνει στον Αιγόκερω και θα κάνει αρκετά κοινωνική τη ζωή σας έως 7/2, μια εποχή με νέες σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα κορυφώνεται και η ονειρική σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει μαγικές στιγμές έρωτα, τέχνης, ταξιδιών.

Λέων

Αρκετές επαγγελματικές επαφές θα φέρει ο Ερμής απ’ τον Αιγόκερω έως τις 7/2, ένα διάστημα επίσης με συμφωνίες, ενώ πληροφόρηση κι επαφές θα φέρει και γύρω από ζητήματα υγείας. Η μαγευτική σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα φέρνει ονειρικές ερωτικές στιγμές, ενώ φέρνει και σωτήρια οικονομική ενίσχυση. Η πανσέληνος ωθεί σε κάποιο τελείωμα.

Παρθένος

Ονειρική η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ωραίους έρωτες και μαγεία στη ζωή σας – βέβαια προσέξτε τις πλάνες. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα φέρει ερωτικές γνωριμίες έως 7/2. Η σημερινή πανσέληνος δίνει έμφαση σε φιλίες και δικτύωση, και σε ό,τι εναλλακτικό.

Ζυγός

Αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και θα φέρει κινητικότητα σε σπίτι, οικογένεια κι ακίνητα έως 7/2, ενώ ταυτόχρονα θα σκεφτείτε αρκετά το παρελθόν – ταξιδάκια στις ρίζες. Η σημερινή πανσέληνος δίνει έμφαση σε θέματα επαγγελματικά και κοινωνικής ανάδειξης. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα γεφυρώνει χάσματα εργασιακά και υγείας αυτές τις μέρες.

Σκορπιός

Θα κάνει επικοινωνιακή τη ζωή σας η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος έως τις 7/2 θα φέρει συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες, βόλτες, ταξιδάκια και σεμινάρια ή μαθήματα. Άκρως ρομαντική η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει μαγικές στιγμές έρωτα και τέχνης. Η πανσέληνος δίνει έμφαση σε εκπαίδευση, ταξίδια, νομικά, πνευματικότητα.

Τοξότης

Φεύγει ο Ερμής απ’ το ζώδιό σας, ενώ τώρα θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά έως 7/2, μια εποχή με συζητήσεις, συμφωνίες, συναλλαγές. Και η σημερινή πανσέληνος όμως δίνει έμφαση σε ζητήματα οικονομικά. Η όμορφη σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα μαλακώνει την ψυχολογία σας και τις οικογενειακές σχέσεις, προσέξτε όμως πλάνες οικονομικές κι ερωτικές.

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας ξαναμπαίνει ο Ερμής και θα κάνει πολύ επικοινωνιακή τη ζωή σας έως 7/2, μια εποχή με γνωριμίες, βόλτες, συζητήσεις, μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, ταξιδάκια. Η σημερινή πανσέληνος είναι κοινωνική και δίνει έμφαση στις σχέσεις. Η μαγευτική σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα φέρνει ρομαντικές γνωριμίες, βόλτες, ταξιδάκια.

Υδροχόος

Το πέρασμα του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο έως 7/2 θα ωθήσει στο κλείσιμο γραφειοκρατικών ή άλλων θεμάτων, ενώ θα φέρει και παρασκηνιακές επαφές. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα φέρνει σωτήρια έσοδα, όμως προσέξτε και κάποιες εξαπατήσεις. Η σημερινή πανσέληνος δίνει έμφαση σε υγεία, διατροφή, εργασία, αλλά και στα κατοικίδια.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη συναντά τον υπερβατικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες απογειώνει τον ρομαντισμό και την καλλιτεχνική έμπνευση. Παράλληλα, και η σημερινή πανσέληνος είναι ερωτική, ενώ δίνει κι ευκαιρίες διασκέδασης. Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει πολλές επαφές με φίλους και γνωστούς έως 7/2, όπως και κινητικότητα σε ομάδες, συλλόγους, διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being