Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΣTIΣ 19/1 ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "JACKIE" ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ

ΣTIΣ 19/1 ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΝΑΜ...

Με πρωταγωνίστρια τη Νάταλι Πόρτμαν

"Μια μαγευτική ματιά σε μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη, η Jackie με πρωταγωνίστρια τη Natalie Portman, είναι μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Είναι ριψοκίνδυνη, καθηλωτική και είναι αδύνατο να την ξεχάσεις".

Αυτά έγραψε ενθουσιωδώς για την ταινία σε σκηνοθεσία του 40χρονου Χιλιανού δημιουργού Πάμπλο Λαραίν το έγκυρο Αμερικανικό περιοδικό Rolling  Stone.

Η αλήθεια είναι πως από το τρέιλερ και μόνο και από τις σκηνές που έχουν δει τη δημοσιότητα, η συγκεκριμένη ταινία μοιάζει καθηλωτική με μία ερμηνεία από την 36χρονη Νάταλι Πόρτμαν υψηλών απαιτήσεων και ιδιαίτερης ομοιότητας με το πρόσωπο της Τζάκι Κένεντι Μπουβιέ.

Η ταινία «Jackie» που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 5 Ιανουαρίου 2017 από την εταιρεία διανομής Feelgood, τελικά θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας και της Πάτρας στις 19 Ιανουαρίου 2017. Θεωρείται ότι το φιλμ αυτό θα φέρει σχεδόν σίγουρα την ήδη βραβευμένη Νάταλι Πόρτμαν (είχε τιμηθεί για τον «Μαύρο Κύκνο») έως την υποψηφιότητα του Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου.

Το «Jackie» όπως αναφέρει το περιοδικό Madame Figaro, δεν είναι μία απλή βιογραφία της Τζάκι Κένεντι αλλά ο Λαραίν μέσα από μία ιδιαίτερη κινηματογραφική ματιά περιγράφει το θρήνο της εμβληματικής και κομψής Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, συζύγου του δολοφονημένου στο Ντάλας Αμερικανού Προέδρου Τζον Κένεντι το 1963. Στην ταινία παίζουν ακόμα οι Peter Sarsgaard, Greta Gerwig, Billy Crudup και John Hurt.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture