Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Πρωτοχρονιά στο… γήπεδο για τους "μελανόλευκους'

Ποδόσφαιρο: Πρωτοχρονιά στο… γήπεδο για ...

Για τον αγώνα με την Λαμία

Με μεσημεριανή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του εν όψει του εντός έδρας αγώνα την προσεχή Τετάρτη με αντίπαλο την πρωτοπόρο Λαμία, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «STOIXIMAN.GR Football League».

Τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ για τους ποδοσφαιριστές της αιγιώτικης ομάδας που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μεσούσης της εορταστικής περιόδου, πρέπει να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για την δύσκολη αναμέτρηση κόντρα σε μια ομάδα που φιγουράρει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 6 νίκες και μία ισοπαλία, χωρίς ακόμα να έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ!

Ο Δημήτρης Σπανός γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα τον τρόπο ανάπτυξης των προσεχών μας αντιπάλων, καθώς πέρυσι ήταν προπονητής στη συγκεκριμένη ομάδα, γι’ αυτό και έχει ήδη επισημάνει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της σημεία.

Έτσι, σήμερα, στο δημοτικό στάδιο τής πόλης δούλεψε με τους παίκτες μας πάρα πολύ με ασκήσεις τακτικής, ενώ η προπόνηση, από την οποία απουσίαζε δικαιολογημένα ο Ρέλλας (έχει πυρετό), ολοκληρώθηκε με τελειώματα φάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναιγιάλειος: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports