Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εδώ τα Χριστούγεννα δε σταματάνε στις παραδοσιακές γεύσεις... Δείτε τι δοκιμάσαμε και θα καταλάβετε!

Εδώ τα Χριστούγεννα δε σταματάνε στις πα...

...εμπειρία και τέχνη στην καλύτερη εκδοχή τους!

Μέρες γιορτών και τα σπίτια θα γεμίσουν με γλυκά και ωραίες μυρωδιές! Φέτος, μη μείνετε μόνο στα παραδοσιακά. Εμείς, είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε μερικά από τα ωραιότερα γλυκά που έχουμε γευτεί ποτέ, στο ζαχαροπλαστείο "Γλυκοτεχνίες, του κόσμου τα γλυκά" και συνειδητοποιήσαμε πόσο μεγάλη τέχνη είναι η καλή ζαχαροπλαστική!

Προφιτερόλ -ατομικό ή οικογενειακό- στην original εκδοχή του με σοκαλατένια γέμιση, σοκολατένια σος, σοκολατένια επικάλυψη και ψιλοκομμένη μαύρη σκολάτα για τους λάτρεις του είδους, προφιτερόλ φράουλα με κρέμα φράουλας και επικάλυψη από σοκολάτα γάλακτος για τους πιο εναλλακτικούς, αλλά και προφιτερόλ με συγκλονιστική γεύση μπουένο που αν το φάτε θα μας θυμηθείτε!! Δεν αντισταθήκαμε φυσικά ούτε στα ατομικά τσιζκέικ σοκολάτας σε ποτήρι - τέλεια εμφάνιση και ακόμα πιο τέλεια, πλούσια γεύση.

Και επειδή μετά από τόση σοκολάτα θέλαμε κάτι εντελώς διαφορετικό, δοκιμάσαμε το τιραμισού. Αν έχετε δοκιμάσει την αυθεντική εκδοχή του, σίγουρα το λατρεύετε και ακόμα πιο σίγουρα θα λατρέψετε αυτό του κ. Αντώνη Δημακόπουλου! Όσο για τις τούρτες... πολλές γεύσεις, για όλα τα γούστα κυριολεκτικά, αλλά εμείς ξεχωρίσαμε την σοκολατίνα που μπορεί να ακούγεται κλασική, η γεύση της όμως ήταν το κάτι άλλο, καθώς και τη σοκολατίνα μπουένο με μπισκότο, κρέμα με σπασμένα κομμάτια oreo cookies και με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας... σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Μάθαμε ότι ετοιμάζεται και πανακότα φράουλα, ό,τι πεις για κάτι ελαφρύ μετά από ένα πλούσιο γεύμα. Και τελειωμό δεν είχαν τα γλυκά στο συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο...

Το μάτι μας δε χόρταινε να βλέπει τόσα πολλά και διαφορετικά γλυκά να βγαίνουν ολόφρεσκα από το εργαστήριο, το ένα πιο λαχταριστό από το άλλο! Ο κ. Αντώνης Δημακόπουλος με την τεράστια εμπειρία του, τις γνώσεις του και το αστείρευτο ταλέντο και μεράκι του για τη ζαχαροπλαστική δίνει τον καλύτερό του εαυτό και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει απόλυτα. Τα γλυκά του, απλά, δεν παίζονται!

Και βέβαια, για τα παραδοσιακά γλυκά των ημερών, δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Είναι γνωστό ότι στο "Γλυκοτεχνίες, του κόσμου τα γλυκά" ετοιμάζονται κάθε χρόνο μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες και ό,τι άλλο απαιτούν οι μέρες, σε αφθονία, μιας και έχουν φανατικούς οπαδούς και γίνονται ανάρπαστα. Για την ακρίβεια, δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν τα ταψιά και αυτό δεν έχει καμία δόση υπερβολής. Υπέροχα γλυκά που μοσχοβολούν εμπειρία και τεχνη, σε πολύ λογικές τιμές για να τα απολαμβάνουν όλοι!

Info:

«Γλυκοτεχνίες, του κόσμου τα γλυκά»

Μουρούζη & Νόρμαν 50

Τηλ.: 2610 43700

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά