Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Οι εθελοντές της ομάδας “ΣΥΝ άνθρωποι” και του Πολιτιστικού Συλλόγου της Μακύνειας, μεταμόρφωσαν τη Μ.Ε.Θ. Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, της Ψυχιατρικής αλλά και της Κοινωνικής Υπηρεσίας

Οι εθελοντές της ομάδας “ΣΥΝ άνθρωποι” κ...

Έβαλαν χρώμα και πάνω απ’ όλα ψυχή και έδωσαν ζωή στους τοίχους

Έβαλαν χρώμα και πάνω απ΄ όλα ψυχή και έδωσαν ζωή στους τοίχους της Μ.Ε.Θ. Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, της Ψυχιατρικής αλλά και της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Με τα πολύχρωμα λουλούδια, τα φανταχτερά αερόστατα, και τα ευφάνταστα τοπία που ζωγράφισαν οι εθελοντές της ομάδας “ΣΥΝ άνθρωποι” και  του Πολιτιστικού Συλλόγου της Μακύνειας, με επικεφαλής τον Μάκη Χαλατζούκα, χάρισαν ανεξίτηλα δώρα και φωτεινά χαμόγελα σε νοσηλευόμενους και εργαζόμενους στους χώρους που φιλοτέχνησαν με πολύ μεράκι και κυρίως αγάπη.

Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, κουράστηκαν αλλά δικαιώθηκαν από το εξαίρετο αποτέλεσμα και τα θερμά ευχαριστώ που άκουσαν για αυτό το γιορτινό δώρο που προσέφεραν με χαρά σε δυο “ευαίσθητες” κλινικές και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου που περιβάλλει όσους υποφέρουν με αγάπη.

Στην προσπάθειά τους αυτή βοήθησαν: το Χρωματοπωλείο Κουνέλης στο Αντίρριο (που προσέφερε τα χρώματα και τα υπόλοιπα υλικά), το κατάστημα Λευκών Ειδών “Μαργαρίτα” από την Ναύπακτο και το κατάστημα Λευκών Ειδών της κ. Καίτης  Βέτσου από την Πάτρα (που προσέφεραν μαξιλάρια για τις δυο κλινικές) καθώς και το κατάστημα του κ. Δημήτρη Σωτηρίου από την Κρήτη (για τα ρολόγια τοίχου) και τέλος την Γέφυρα (για τις δωρεάν διελεύσεις των εθελοντών).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being