Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Περάσαμε ένα άκρως χαλαρωτικό & απολαυστικό απόγευμα στο Hama με τη Μαρία, τη Λίλα και τη Λίλη... Κάντε το και εσείς!

Περάσαμε ένα άκρως χαλαρωτικό & απολ...

...σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα εν όψει γιορτών!

Εκείνο το απόγευμα στην ατζέντα μου δεν μπήκε καμία υποχρέωση, ήταν αφιερωμένο σε μένα και μόνο. Βρέθηκα στον πολύ ιδιαίτερο χώρο του Hama, που ακόμα κι αν δεν το έχεις επισκεφθεί είναι βέβαιο ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή θα αισθανθείς τόσο άνετα και φιλικά, σα να πηγαίνεις εκεί για χρόνια. Το πέτυχα και φρεσκοστολισμένο εν όψει Χριστουγέννων και η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά υπέροχη. Ο ιδιαίτερος φωτισμός, η προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, ο χώρος που μύριζε υπέροχα και η ηρεμία που επικρατούσε δημιουργούσαν την ιδανική ατμόσφαιρα. Η Μαρία, γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό, άψογη επαγγελματίας, που ακόμα κι αν έχει εξυπηρετήσει πάρα πολλές μικρές και μεγάλες κυρίες από το πρωί, έχει πάντα τη διάθεση να κάνει για σένα το καλύτερο. Η Λίλα και η Λίλη (ναι, ναι, αυτά είναι τα ονόματα, δεν είναι ορθογραφικό λάθος...) πήραν τις θέσεις τους, παραγγείλαμε ζεστό αρωματικό τσάι και ξεκινήσαμε...

Τα άλατα με άρωμα μέντας και τα αιθέρια έλαια μπήκαν στο ζεστό νερό και είχα ήδη αρχίσει να νιώθω πιο ξεκούραστη. Είναι σκέτη απόλαυση να σε περιποιούνται και η ανακούφιση που νιώθεις μετά από ένα καλό, επαγγελματικό πεντικιούρ, είναι μοναδική. Η καλύτερη στιγμή δε, ήταν το μασάζ που μου έκανε η Λίλα με το φυσικό scrub από ζάχαρη, μέλι, λαδι καρύδας, βούτυρο καριτέ και φανταστικό άρωμα (και χρώμα!) φράουλας που το λάτρεψα. Καταπληκτική αίσθηση, μοναδικό βελούδινο αποτέλεσμα και φυσικά τέλεια μυρωδιά! Όπως μου εξήγησαν, χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα προιόντα Katmade Treasures τα οποία είναι ελληνικά και 100% φυσικά. Εννοείται ότι το scrub το πήρα και για το σπίτι... ήταν τέλειο!

Ταυτόχρονα, ξεκινήσαμε και την περιποίηση των χεριών, με ιδιαίτερη επιμέλεια ομολογώ. Παρότι είμαι αρκετά απαιτητική και τελειομανής, δεν αγχώθηκα καθόλου. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή πόσο πιο τελειομανείς είναι εκείνες με τη δουλειά τους και αφέθηκα εντελώς. Τα αμέτρητα μπουκαλάκια με χρώματα στα ράφια με περίμεναν για να διαλέξω ένα. Και ποιο να πρωτοδιαλέξεις; Ζήτησα από τη Μαρία να μου προτείνει εκείνη κάποιο. Παθιασμένη με τη δουλειά της... μου εξήγησε όλα -όλα όμως σας λέω- τα nail trends του Χειμώνα!

Μετταλικά νύχια που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, πάντρεμα 2 χρωμάτων, με το συνδυασμό του ασημί και του χρυσού να δίνουν ένα πολύ πρωτότυπο αποτέλεσμα -το δοκιμάσαμε και είναι απίστευτο!-, ροζ χρυσό που κατά την άποψή της θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλο το Χειμώνα και την ερχόμενη Άνοιξη, πολλές επιλογές σε nude αποχρώσεις που μου εξήγησε ότι τις επιλέγουμε και το Χειμώνα όταν θέλουμε να "φωτίσουμε" τα νύχια μας, τα κλασικά και πολυαγαπημένα κόκκινα και μπορντώ και βέβαια μια τεράστια γκάμα χρωμάτων για πολύ σκούρα νύχια που καταλήγουν σε total black και αποτελούν τη δημοφιλέστερη τάση στα νύχια. Τα ανοίξαμε όλα, δοκιμάσαμε πολλά και άντε να αποφασίσεις... Καταλήξαμε σε ένα και για να μην στεναχωριόμαστε, συμφωνήσαμε ότι κάθε φορά θα επιλέγουμε ένα διαφορετικό μέχρι... εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Χέρια - πόδια έτοιμα. Το πρόσωπο, έτσι θα το αφήναμε; Η Μαρία επέμενε να εφαρμόσουμε τη θεραπεία χρυσού. Δεν εμπιστεύομαι εύκολα οτιδήποτε αφορά το πρόσωπο και άρχισα τις ερωτήσεις. Η συγκεκριμένη θεραπεία κάνει αναδόμηση της επιδερμίδας με κολλαγόνο, ρινίσματα Χρυσού, Βιταμίνη C, Υαλουρονικό οξύ και Αλλαντοίνη, έχει ισχυρή αντιρυτιδική και αντιγηραντική δράση, αναδομεί, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τη γήρανση, δίνοντάς της λάμψη και υγιή νεανική όψη. Ξέρει ότι "δεν χαρίζομαι" και έπρεπε να με πείσει. Την είδα κατενθουσιασμένη με τη συγκεκριμένη θεραπεία, επέμενε να τη δοκιμάσουμε και είχε δίκιο. Τα κάνει όλα αυτά πράγματι με μία μόνο εφαρμογή. Άλλη αίσθηση στο δέρμα, καταπληκτική υφή, καθαρό - ενυδατωμένο - φρέσκο και φωτεινό πρόσωπο που θες να το αφήσεις εντελώς αμακιγιάριστο για να το ευχαριστηθείς.

Η περιποίηση ολοκληρώθηκε. Ήθελα να κάνω κι άλλα... Για την ακρίβεια, ήθελα να τα κάνω όλα! Και φυσικά στον προγραμματισμό μπαίνει η τοποθέτηση βλεφαρίδων που δεν τη χάνω με τίποτα. Αν δείτε στο δρόμο γυναίκες με εντυπωσιακές βλεφαρίδες που από τη μία είστε σίγουρες ότι αποκλείεται να είναι φυσικές για να είναι τόσο τέλειες και από την άλλη τίποτα δε μαρτυρά ότι είναι ψεύτικες, να ξέρετε ότι πρόκειται για τα extensions βλεφαρίδων του Hama. Κάνουν καταπληκτική δουλειά! Αυτό, στο επόμενο ραντεβού...

Νιώθεις ωραία στο Hama. Ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε έναν επαγγελματικό χώρο που όλα είναι απόλυτα προσεγμένα και ταυτόχρονα φροντίζουν να αισθανθείς οικεία, ζεστά, πραγματικά υπέροχα και να απολαύσεις τη διαδικασία, το χρόνο σου εκεί και φυσικά το αποτέλεσμα. Κάντε το δώρο στον εαυτό σας, στη μαμά σας, στην αδερφή σας ή στην καλύτερή σας φίλη... θα σας ευγνωμονούν!

Τζίνα Μαρινάκη

Info:

Hama spa care: Βότση 17, Πάτρα

t.: 2610 009988

fb: Hama Spa Care

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά