Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 8 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 8 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Καθώς η Σελήνη σήμερα θα διατρέχει το ζώδιό σας, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και το προχώρημα των επιθυμιών σας. Μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ιδανική για ξεκινήματα, πρωτοβουλίες αλλά και για αθλητισμό. Το βράδυ η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της με το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή – προσέξτε την ξεροκεφαλιά.

Ταύρος

Το πέρασμα της Σελήνης σήμερα απ’ τον τελευταίο σας οίκο, σας βάζει να κάνετε κάποιους απολογισμούς, ή μπορεί να κλείνετε ορισμένα θέματα και κύκλους. Πιο εσωστρεφής μέρα, με διάθεση για απομόνωση και περισσότερο ύπνο. Το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή το βράδυ προκαλεί μια ασυνεννοησία, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις πολιτικές και ιδεολογικές συζητήσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, καθώς η Σελήνη τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, ενώ θα δίνει έμφαση και σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους, κόμματα κλπ. Ενασχόληση επίσης με το ίντερνετ και τα social media. Το βράδυ η επικοινωνία έχει κάποια πρόσκαιρα προβλήματα.

 

Καρκίνος

Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα στην οποία μπορείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας, τόσο επαγγελματικά, όσο και κοινωνικά. Πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας. Αυξημένες υποχρεώσεις. Ευκαιρία να οργανώσετε τη ζωή σας. Η επικοινωνία θέλει μια προσοχή, ειδικά προς το βράδυ – απότομα ή σκληρά λόγια, κακές συνεννοήσεις.

Λέων

Πιο άνετη και αισιόδοξη μέρα για το ζώδιό σας, με τονωμένες τις δυνάμεις σας, και με αυξημένο αίσθημα ελευθερίας. Ίσως κάνετε ή κανονίζετε κάποιο ταξίδι ή επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Έμφαση δίνει η Σελήνη και σε θέματα εκπαίδευσης και νομικών. Προς το βράδυ προσέξτε τις φιλοσοφικές και πολιτικές συζητήσεις, αλλά και τις κριτικές.

Παρθένος

Κυρίως σε θέματα οικονομικά εστιάζεστε σήμερα, ιδιαίτερα με την τακτοποίηση δανείων, φορολογικών, κληρονομικών, επενδύσεων, ασφαλειών ή άλλων σχετικών πραγμάτων. Κάπως πιο εσωστρεφής μέρα -  καλή για ψυχανάλυση και έρευνα. Προς το βράδυ προσέξτε τις ίντριγκες, ενώ μπορεί να αποκαλυφθούν και ορισμένα μυστικά. Μην εισχωρείτε πολύ στις ζωές των άλλων.

Ζυγός

Κοινωνική και ζωηρή μέρα, με ευκαιρίες για συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά. Το βράδυ το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή δυσκολεύει πρόσκαιρα την επικοινωνία, ίσως ειπωθούν κάποια αρνητικά λόγια ή μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες και κριτικές.

Σκορπιός

Δουλειά και χαρά σήμερα, μια μέρα παραγωγική, στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες, τόσο του επαγγελματικού σας χώρου, όσο και σε θέματα καθημερινότητας και νοικοκυριού. Εστίαση επίσης σε ζητήματα διατροφής, υγείας αλλά και κατοικίδιων. Δεν λείπουν οι κριτικές και κάποια σκληρά λόγια ή επικοινωνιακά προβλήματα, κυρίως προς το βράδυ.

Τοξότης

Ευχάριστη και πιο ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, ίσως κιόλας έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Ευκαιρίες για σπορ, χόμπι, δημιουργία, αλλά και για εξόδους και φλερτ. Αυξημένη ζωτικότητα και αυτοπεποίθηση. Κάποιες κακές συνεννοήσεις, κυρίως στα ερωτικά ή με τα παιδιά, ή προβλήματα στην επικοινωνία το βράδυ δε λείπουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα εστιάζει περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια, ή σε θέματα ακινήτων, ενώ βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια. Πιο εσωστρεφής η διάθεση, ενώ αναπολείτε το παρελθόν. Το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή προκαλεί κάποια πρόσκαιρα προβλήματα στην επικοινωνία, κυρίως προς το βράδυ, ενώ ορισμένοι άνθρωποι αντιδρούν κάπως παράλογα.

Υδροχόος

Κινητική κι επικοινωνιακή μέρα, με ραντεβού, συζητήσεις, γνωριμίες και με αρκετές μετακινήσεις πιθανές, ίσως και κάποιο ταξιδάκι. Ευκαιρίες και για βόλτες. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε μάθηση, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα, πληροφόρηση. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Προς το βράδυ δεν λείπουν πρόσκαιρα προβλήματα επικοινωνίας, ίσως και κάποια παρασκήνια.

Ιχθύες

Στα οικονομικά σας και σε θέματα αποκτημάτων και συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας δίνει σήμερα έμφαση η Σελήνη. Μια μέρα με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Πιο ήρεμο το κλίμα, ενώ θα απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική, τη φύση, τις αισθήσεις. Κάποια προβλήματα σε συναλλαγές κι επικοινωνία δεν λείπουν, ειδικά το βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being